första gången med lösfransar

Japp, nu har jag för första gången provat att klistra på lösögonfransar.

Det gick över förväntan, men det är verkligen inte perfekt. Jag måste få dom närmare min egen fransrad, och så blev limmet lite kladdigt, men jag har svart lim hemma, så det kan jag testa, kanske blir bättre.

Höger öga blev bättre, dom hamnade närmare min fransrad, men vänstra ögat var svårare. Haha.

För att dölja lite och så kletade jag på lite eyeliner också, klart det blev bättre, men nä.. Det här måste jag öva på!



<--- Här ser ni att dom borde vara närmare fransraden.

Övning, övning...


cherrykisses


glittrigt

Lila lösa skuggan från Nouba med glitter. Och eyedust-darkness från MUS. Jag älskar darkness, den är kolsvart med massa, massa glitter i!

Jag älskar glitter, men det är skitsvårt att få med på bild.






cherrykisses

volumaster

Titta vad jag har fått! En volumaster. =)
Jag har så slitet hår, så jag brukar försöka att inte fiffla så mycket med mitt hår, och när jag gör det ändå brukar jag vilja platta det och ha spikrakt hår, hehe. Men den här ser spännande ut, måste testas! Kommer säkert ha användning för den iaf ibland!

Testar imorgon, då visar jag hur det blev!



Den är iallafall liten och söt. =)


cherrykisses

onsdag

Ville markera globlinjen och få det att se lite sotigt ut, utan att se ut som feta partymejken. Tog typ fem minuter att lägga skuggan och sen pillade jag med fransarna rätt länge haha.

Sorry för bajsdåliga bilder, jag kan inte hantera min kamera så jag testar olika, och så blir bilderna helt olika och konstiga haha. :P







<--- Den här bilden tog jag väl med blixt, och alla andra utan.. Hm.. Vad är bäst? Alltså skärpan blir ju bättre med blixt, men vetefan om färgerna blir det.



cherrykisses

sådärja

Lite neutralare, lite snyggare, men kanske lite tråkigare.

Beroende på ljus eller med/utan blixt ser färgerna lite olika ut. Orange ibland, mörkbrun, brun ibland. IRL är den brun fast med kanske liiite orange i sej. Svårt att fånga rätt färg på bilderna..



Det gick jättefort att lägga skuggorna, jag använde bara två stycken, 3 om man räknar med den vita under ögonbrynet. Ja, det är väl inte så mycket att säga, skitenkelt sminkning som ni ser. Tjock eyeliner och massa mascara!







Alltså, haha ni skulle se bilderna innan jag har klippt ut ögonen, (eeew det lät äckligt!) värsta grimaserna, ibland kollar jag tom i kors, men dom bilderna får ni inte se!

(Dålig bild, men kolla vad fina fransarna blev. =)


cherrykisses

lekte bara lite

"Danger zone" (MAC)
Eyedust "darkness" (MUS)
Gel-liner (Face)
Vit skugga (VLD)
& mascara+kajal

Först:


Sen:


Nu ska jag tvätta bort detta och lägga en fin make. Sen ska jag dammsuga.


cherrykisses

make my monday

Första gången jag svarar på en sån här make my monday-fråga! --->Bjooti<---

"Har ni fördomar (befogade eller obefogade sådana) mot billigare märken a.k.a budgetmärken så som Isadora, Viva la Diva, Yves Rocher, Maybelline etc?"

Mitt svar:
  Det mesta av mitt smink är väl från vad man kan kalla budgetmärken. Jag har iof precis upptäckt MAC, och det lär bli en hel del mer från det märket.. Har även upptäckt Nouba för ett tag sen, och det är ju lite dyrare än tex maybelline och VLD. Får jag välja skulle jag helst köpte mer dyrt smink, shit jag är nog lite av en smink-snobb.  Men Viva la diva till exempel har faktiskt sjukt bra ögonskuggor, med tanke på priset! Jag ska vara ärlig, Yves Rocher har jag nog allt lite fördomar mot, men deras nagellack (dom jag testat iaf!) är faktiskt dåliga! Och parfymerna luktar äckligt och alla jag hade när jag var yngre luktar ganska lika. Så yves rocher går fetbort för mej. Men många andra billigare märken brukar vara riktigt bra. Min favoritmascara är från Maybelline!

Man behöver faktiskt inte köpa så jäkla dyrt smink, men det jag tycker att man ska satsa på är bra penslar, det får gärna kosta lite mer om jag vet att dom är bra!


(alltså shit, det tog jättelång tid för mej att få fram vad jag menar i det här inlägget. Jag borde ta svenskalektioner...)

blame it on bad luck

Jag höll på att sminka mej, det blev lite fel, fixade till det, penseln flög ur min hand, det blev lite fel igen, skivan jag spelade hackade, mina läppar torra som fasiken.. Ja, ilskan var här som ett brev på posten. Och när alla mina penslar ramlade ner i handfatet när jag höll på att spola vatten för fullt var damputbrottet ett faktum. Jag var så sjukt nära på att bara slänga alla penslar i golvet så hårt jag kunde.

Alltså, jag hade inte blivit så otroligt arg för dom här sakerna om det inte vore för att jag inte hade snusat på typ 14 timmar. (Fråga inte varför jag inte bara tog en snus) Det var en jäkla tur att jag var ensam hemma, så ingen behövde stå ut med mej.

Jaja, sen tog jag iaf den där prillan, och då lugnade min hjärna ner sej och jag började tvättade penslarna.. Dom var ju ändå helt blöta, så nån sminkning blev det inte?!

Och jag som hade tänkt klippa mitt hår lite idag också! Det är nog bäst att låta bli, en dag som den här slutar det väl med att jag klipper av allt mitt hår, som jag har sparat för att jag vill ha skitlångt...


Penslarna behövde ändå tvättas, och rena penslar är ju najs! Man får se det från den ljusa sidan...



cherrykisses

drömmar om smink

Jag antar att jag inte är ensam om att drömma om smink. Och eftersom jag på sistone bestämt mej för att gå på foundation och-concealer-jakt är det ju egentligen inte så konstigt att jag drömde om att jag gick på Kicks och spanade in någon mineralfoundation, jag har ju faktiskt bestämt mej för att testa mineral, och se om min hud gillar det bättre än vanlig. Det jobbiga är bara att jag inte har någon koll på just mineral-grejjer, men jag antar att jag bara får gå runt i affärerna och spana, så går det nog bra.

Jaja, den här drömmen handlade om att jag stod på Kicks och ville prova en foundation, den stod för högt upp så jag nådde den inte, det var lite tråkigt. Det lustiga är att den här drömmen avslutades med en riktigt sprit-fest, alla var aspackade inne på Kicks, och jag var lite orolig över vad butiksbiträdena skulle tycka..
Sen skulle vi tydligen göra en svenskaläxa som vi hade fått i nian, men vi tog liksom studenten i våras? Haha, lite sent för läxläsning kankse.


Hm... För mycket smink i tankarna, och för mycket..... partysug?!

hehe, jaja, snart ska jag sminka mej =)


cherrykisses

lösögonfransar

Har precis varit och köpt lösögonfransar, för första gången i mitt liv, haha!
Jag valde ett par från depend som ser mer neutrala ut, och ett par från ardell (?) som är jättelånga och ser mer extrema ut.
Även om man får med lite lim tillsammans med fransarna valde jag att köpa extra lim också, det är lika bra!



Ska testa imorgon och se om jag kan få dom på plats så att det ser snyggt ut, haha. Spännande!


cherrykisses

cat deluxe

Måste bara visa min favoritparfym för tillfället. Fick den i julklapp och den luktar såå gott!
Jag hade redan en parfym av Naomi Campbell innan som nästan är slut! Den heter winter kiss och är också en stor favorit!

Men jaja, här är parfymen jag har ikväll, jag diggar inte bara doften, utan jag tycker att flaskan är så snygg också!


Cat Deluxe


cherrykisses

fredag

Alltså herregud vad jag har kämpat, jag har hållt på med sminket i 3 timmar nu tror jag, och ändå är jag inte speciellt nöjd!!!
Jag har tagit bort det tre gånger, snacka om dålig sminkdag... Jag har provat olika färger och det slutade såhär:



Allvarligt talat känns det skittråkigt. Men jaja, vad spelar det för roll egentligen?

Jag hoppas att nästa vecka ska bli en bättre sminkvecka för mej, nu känns det som att jag aldrig kommer med nåt nytt. Usch.



Trevlig helg! =)


cherrykisses

naturligt

Idag testade jag att göra en naturlig sminkning, jag brukar inte lyckas med det, det brukar se smutsigt ut och så slutar det med att jag sotar med svart istället. :P Men idag är jag riktigt nöjd!
Det är två (gamla!!) skuggor från Isadora jag har använt. Riktigt fina faktiskt. Den ena är åt det beiga hållet och den andra lagom mörkt brun. Perfekt!




På med lite eyeliner och mascara.


Mascaran blev ju lite lagom kladdig hehe.


Jag tog min kära vita skugga från VLD precis under ögonbrynen.



cherrykisses

flodvåg

Första dagen jag är med på rouaas temavecka. Idag är det flodvåg som gäller.
Och det är första gången jag lyckats okej med min svarta VLD-palett. Den paletten har verkligen varit helt omöjlig för mej, fyfan, den är hemsk! Men idag gick det över förväntan, så jag kanske bara måste lära mej att hantera skuggorna på rätt sätt..



Jag har använt några olika blå skuggor från paletten, och även en åt det gröna hållet. Och så får vi inte glömma att det finns en aning av min blå skugga från MAC i globlinjen.

Jag ville inte göra det för komplicerat, dels pga mina tidigare misslyckade försök med den här paletten, och dessutom klarar inte mina ögon av blått. Fult!! Nu blev det lite turkosaktikt så det var najs.





cherrykisses

lila+rosa

Jag blev så inspirerad av en bild jag såg, så jag var tvungen att prova en rosa-lila sminkning. När jag skulle blanda ihop färgerna lite blev det mest lila, men det blev iaf mörkare i globlinjen+yttre ögonvrån, så det gjorde inte så mycket att färgerna blev väldigt ihopblandade. En mörkblå skugga ligger i globlinjen (MAC), sen lila över det (Mist). Rosa i inre ögonvrån. (VLD)

Sorry för dålig bild, men visst ser man att det är rosa innerst?!

Fan, lila är grejen alltså! Blev så snygga nyanser!


Jag blir bättre och bättre på att måla "vingar" med eyelinern också! Grymt..


cherrykisses

face eyedust

Idag ville jag göra en turkos-svart sminkning. Jag har typ inga turkosa ögonskuggor, men eftersom jag inte kan avgöra om min nya eyedust från Face (music) är blå eller grön tänkte jag att jag kan använda den! I burken ser den blå ut,  men i vissa ljus är den grön.



Jag använde först svart skugga i yttre ögonvrån och la sedan music över, och nu blev den ju helt klart grön!
Lite tråkigt, tyckte jag eftersom jag hade en bild i huvudet av hur det skulle bli. Den här blev ju nästan exakt likadan som min nouba-gröna sminkning jag gjorde i förra veckan. Lite mörkare, eftersom jag använde svart skugga idag. Och så la jag en kajal runt hela ögat.



Det blev sådär skitfint glittrigt! Jag gillar den här eyedusten!


Jag orkade inte riktigt ta bort det vita/glittriga som hamnade under ögonen, skit samma.

Det kanske kommer upp nån mer sminkning under dagen, smink är det jag pysslar med på dagarna nu när jag är arbetslös. :P


cherrykisses

bok om smink

Jag har precis varit och hämtat min bok som jag beställde i förra veckan! Bobbi Brown Makeup Manual.

Jag har bläddrat igenom den och läst lite, och det är väldigt mycket grunder, som jag redan vet, haha, men samtidigt jättemycket som jag kan lära mej! Boken visar steg för steg hur man tex kan göra sotade ögon, foundation. rouge, eyeliner mm.. Som sagt - mycket grunder, men det är alltid bra att kunna gå tillbaka till när man blir duktigare tycker jag! Dessutom finns det exempel på hur man sminkar asiatiska kvinnor, mörkhyade och alla möjliga hudtyper.

Det står allt ifrån om vad man ska äta för att få bäst hud till historia om smink till hur yrket som makeup-artist är.
Det står helt enkelt väldigt mycket i den här boken. =) Mycket att läsa och lära!

Innehållsförteckningen, haha man kanske inte ser nåt, men ändå!

Det jag skulle vilja ha mer är väl massa flashiga foton med häftiga sminkningar, men man kan ju inte få allt!
Dessutom finns det ju massa fina foton, även om jag vill ha mer:



Så är man redan makeupartist kan man säkert redan allt i den här boken. Jag kan nog däremot lära mej en hel del!


cherrykisses

superhjälte?

Det började lungt idag, jag tänkte använda bruna skuggor och försöka få till en neutral sminkning. Så jag använde min bruna skugga från Too Faced i globlinjen, Dirt Bag heter den skuggan, och den är jättefin och pigmentrik. Sen tog jag min älskade gel-liner från Face längs övre fransraden.
Sen kom jag på att jag vill (och behöver!!) öva på att göra sånna där vingar ni vet. Så det gjorde jag, och det blev ju hyffsat. Det är bara det att jag tycker det är ganska svårt att få dom exakt lika på båda ögonen.


När det var klart var jag inte nöjd, utan jag fortsatte. och Fortsatte. Det slutade såhär:





Jag känner mej som en superhjäte, typ batman eller nån. 

Två vingar sådär vid yttre ögonvrån tycker jag är sjukt snyggt! Men jag tror det blev lite för mycket nu, det skulle kunna vara en sjukt cool sminkning, men jag är ju inget proffs, så den blev lite för kladdig, haha! Stod och pillade jättelänge!

Jaja, övning ger färdighet. ;P


cherrykisses

lite ändringar

Jag har ändrat lite med designen nu, tycker det här är mycket snyggare än var det var innan, även om det inte direkt är några enorma skillnader. Så småningom ska jag också fixa en snygg header, men den här får duga ett tag till! ;P

Imorgon (eller idag egentligen hehe) kommer ny sminkning upp!


cherrykisses

grönt med nouba

Idag är det grönt som gäller hos Sminkan, och det vill jag vara med på!
Jag använde min gröna spicegold nr 35 från Nouba över typ halva ögonlocket och upp i globlinjen, sen tog jag spidegold nr 37 från Nouba på andra delen av ögonlocket, mot inre ögonvrån, och suddade ihop dom två lite.

Nedanför ögonbrynet tog jag min vita skugga från VLD som jag använder varje dag! Över den tog jag lite, lite av nr 37 också, så att det skimmrar lite. En ganska tunn eyeliner på övre fransraden och lite mascara, sen var jag klar.

Det gick ovanligt fort, men ändå blev jag hyffsat nöjd med resultatet! Och ingen svart skugga använde jag, framsteg! :P

Jag suddade inte kanterna så mycket, så det är ganska skarpt, men jag tycker att det också kan vara snyggt!


cherrykisses

blå torsdag

Dagens sminkning är egentligen inte värd att visas upp, men nåt vill jag ju komma med.
Jag orkade egentligen inte göra något, för jag ville för mycket idag, det är det jobbiga med att ha köpt nya grejjer, man vet inte vad man ska börja med! Men eftersom det är en blå torsdag hos Sminkan, så valde jag att följa det och använda min nya blå skugga från MAC.

Eftersom jag inte har många blå skuggor så gjorde jag det så enkelt som möjligt för mej - jag använde den som en eyeliner. Kan det bli tråkigare? Dessutom var det riktigt fult på mej, speciellt eftersom mina ögon ville vara lite extra gröna idag.. Men annars måste jag säga att den här skuggan verkar suverän! Pigmentrik och det var jättelätt och gick så fort att måla på den!

Jag får testa att blanda ut den med andra färger/nyanser nån gång, och se om det passar bättre på mej!

Man kan inte lyckas med allt. ;)


cherrykisses

ny-shoppat!

Idag har jag shoppat lite nya grejjer. Alltså, att gå runt på PUB eller Åhléns city bland allt smink får mej alltid att bli glad, det spelar ingen roll hur sur jag varit innan! Det är som himmelriket för mej, haha.
Jag hade stora problem att begränsa mej, och välja ut bara några grejjer, men kom fram till att det faktiskt är MAC jag vill testa, eftersom jag aldrig haft något från det märket innan!

Så det blev två ögonskuggor därifrån, jag tog en blå (deep truth) eftersom jag inte har någon blå skugga alls, och en svart-lila-glittrig typ (beauty marked), bara för att den var sjukt snygg.

Och det bästa av allt är att jag köpte den där röd-svart-glittriga! Åh, jag har velat ha den så länge, och den har alltid varit slut, men på PUB fanns det en enda kvar, klart det var meningen att jag skulle ha den!

Sen fick det bli en pensel från MAC också, nr 239, ska bli intressant att testa den sen.

Och när vi sen gick in på FACE på drottninggatan kunde jag inte hålla mej från att köpa en eyedust därifrån, Music heter den och är så sjukt fin! Tyvärr kan jag inte visa den idag eftersom jag inte kan öppna den.. Garva inte för mycket...

Bilderna visar inte aaaaaalls hur den svart-lila-glittriga skuggan ser ut, tyvärr är det ju så mörkt nu, så bilder blir bara fel. På bilden ser den ju mer bajs-chokladaktig ut, men den är så vacker IRL, jag lovar.




cherrykisses

onsdag

Idag ska jag åka in till stan och förhoppningsvis köpa lite nytt smink! Jag kände för att inte ha så mycket smink idag, så det fick bli det jag brukar ha när jag inte riktigt känner för att sminka mej, eyeliner och massa mascara, och så lite vit kajal och skugga.



Läpparna är svagt rosa. Fick en sån där "presentlåda" med smink som fanns runt jul, det var från märket the color workshop, det mesta i den lådan var bara skräp, förutom de två små läppglansen som fanns med, ett rosa och ett rött. Här har jag det rosa.



cherrykisses

cherry kiss

Jag måste visa det här läppbalsamet från Rose & co som jag använde idag! Jag köpte det på eleven.se för ca 80 kr, tror jag det var.
När jag såg det så förstår ni säkert att jag var tvungen att klicka hem det!
Det är världens sötaste lilla ask och luktar gott, men inte för starkt. Och läpparna blir jättemjuka!
Men det som gjorde att jag var tvungen att ha det var ju såklart namnet - cherry kiss!

Katjing!




cherrykisses

tråkig röd-svart

Idag när jag skulle sminka mej så hade jag ingen aning om vilka färger jag skulle använda, men sen kom jag på att jag har en röd skugga från HM som jag aldrig har använt! En sån där för 20 kr som jag köpte för flera år sedan.
Jag bestämde mej för att göra ungefär samma sminkning som igår, fast med rött.


Jag vet, det är tråkigt att ha två nästan likadana sminkningar två dagar i rad, men jag var helt enkelt tvungen att testa den här röda skuggan!

Det som skiljer dagens sminkning från gårdagens är ju förutom färgen, att jag inte gjorde en vinge idag.
Jag hade tänkt att jag skulle ha lite rött glitter också, men sen tänkte jag att nej, det var snyggt med bara en svart eyeliner, och det är ju ändå bara en tråkig tisdag, och jag ska bara sitta hemma idag.

Jag kan säga att jag tycker gårdagens sminkning med rosa var sjukt mycket snyggare än dagens! Tänk att jag trivdes så bra i den rosa skuggan trots allt!

Jag lovar att försöka göra nåt "nytt" imorgon haha.

cherrykisses

rosa..

Denna vecka har Sminkan en temavecka med blominspiration, och idag är det rosenrosa som gäller. Jag valde att hänga på! Jag och rosa funkar inte, med rosa ögonlock känner jag mej antingen som en transa eller barbie. Eller nja, kanske inte barbie..
Men iallafall så ville jag testa! Och jag gjorde min grej av det, och resultatet blev ju nästan lite coolt om ni frågar mej. Jag och rosa kanske funkar ibland trots allt.


Först mesade jag och tog en ganska svag rosa skugga från Mist (btw... Mists ögonskuggor är inte värda 130 spänn eller vad det är!!) Men sen tänkte jag att "äh, skare va så skare va!" Och fläskade på med min rosa skugga från VLD, som inte ens kostar hälften av Mist-skuggan men som har sååå mycket mer färg i!

På med lite svart skugga i globlinjen, sudda lite, och på med eyeliner från Face och avsluta med mascara.
Med hyffsat skarpa kanter och eyeliner som avslutas i en liten vinge blev det rätt hett!


Mina läppar är lite glittriga och glansiga idag. Det är ett läppglans från body shop, tyvärr vet jag inte mycket mer än så, det är rätt gammalt. Bilden gör det inte rättvisa, det glittrar och är mycket finare i verkligheten!


cherrykisses

beställning

Jag har precis beställt en bok. Bobbi Brown-Makeup Manual!

"Brown's 25-plus years of makeup styling experience is now distilled into one complete, gorgeous book. Breathtaking photos of the finished faces along with advice on putting it all together make this a book like no other."

Jag beställde den från Bokus, där kostar den 261 kr.
Jag hoppas på att få massa inspiration, hoppas jag inte blir besviken. =)

klassiskt...

Röda läppar är nog bland det snyggaste jag vet! Det negativa med mej är att jag snusar, och har halva munnen full av metall, så det är lite knepigt, men idag kände jag för röda läppar.

Jag valde att använda ett läppstift från MUS som heter Devil, det är typ den perfekta nyansen enligt mej.
Till röda läppar är det ju så snyggt med en fet eyeliner, så det fick det bli! Den där gel-linern från FACE som man fick med damernas värld, den är så bra!
Mascaran är great lash mascara från Maybelline, som folk verkar ha delade åsikter om, men jag älskar den.
Jag försöker att inte använda så mycket foundation, för min hud gillar inte mej då, så jag ser lite ut som en pizza, men det gör inget. Tog dock lite av min studio foundation från MUS under ögonen och så, det är den ljusaste nyansen - ultra, samt puder från MUS - milky.

Mina ögonbryn är hemska, funderar på att låta dom växa ut lite så jag kan forma om dom sen.

Jag är nöjd.. Klassiskt och snyggt, men enkelt.


cherrykisses

gröna ögon

Idag ville jag utmana mej själv lite, genom att för (typ) första gången använda gröna skuggor. Jag tycker det är lättast att använda svarta/grå skuggor, för det är det jag alltid gjort förrut. Men såklart vill jag använda alla möjliga färger, så jag ska försöka bli modigare och testa alla najsa färger som finns.

Är ändå rätt nöjd med min gröna sminkning, blev ju iof inte supergrönt, jag fegade lite och blandade i lite svart.

Sorry för skitdåliga bilder, igen,  jag borde anstränga mej och få bättre bilder.


Jag använde den gröna skuggan från hm´s smoky eyes-palett över hela ögonlocket, och en skugga från MUS som heter olive i globlinjen och yttre v´t. Sen smetade jag på lite av mina nya gröna skugga från Nouba, så att det blev lite glitterkänsla. Och som sagt använde jag lite svart (VLD) också, som för att dämpa det gröna. Och det lyckades jag ju med..

Jag tog min nya vita från Nouba nedanför ögonbrynet också. Den är riktigt najs! Skimmrar som fän.



cherrykisses

smoky eyes

Ikväll kände jag för att använda min smoky eyes-palett från hm. Skitbillig, men jag gillar verkligen färgerna, tycker dom kan användas till mycket, så 70 spänn för den här paletten känns rätt prisvärt.
Ja, ni ser ju vilka färger jag använde, mörkblå och grå.

Sen använde jag min älskade vita skugga från VLD också, och mascara såklart.

Jaja, här är resultatet. Lite tråkig, men med tanke på hur (sjukt) snabbt jag sminkade mej så är jag nöjd.
Förresten, om nån skulle undra varför jag beskär bilderna så mycket så beror det på mina ögonbryn som är lagom hemska..


Förresten borde jag verkligen köpa en primer att ha under skuggorna, tänker mej den där från urban decay, men vet nån nåt bättre så.. shout it out loud.....typ...

cherrykisses

lösa skuggor från Nouba

Igår köpte jag två nya lösa ögonskuggor från Nouba, jag gillar verkligen min lila skugga från samma märke, så jag vill ha typ alla färger som finns från dom!
Den ena är vit med massa skimmer i, den har jag spanat in ett tag, plus att jag hittade en grön som var såå fin så jag var bara tvungen att ha den också.


Btw.. Den vita är nr 37 och den gröna nr 35. Och aa, de heter Spicegold.


cherrykisses

läppar också!

Idag fick ögonskuggorna vila och det blev bara mascara och eyeliner, okej då, lite vit ögonskugga också.
Istället fick läpparna lite extrafärg. Ganska neutral, men ändå lite färg. Det är ett läppstift från Maxfactor som heter Bewitching Coral, och det är nummer 827.


Jag vet att det blev lite utanför, hehe, såg inte det innan jag fotade, men skitsamma, färgen syns ändå.


cherrykisses

blå naglar

Idag är mina naglar blå, det är Depend nr. 41 jag har. Tycker det är fint och det är ju inga problem att måla med, men själva färgen inte är min favorit, även om den är fin.
Jag måste bara försvara mina naglar också, jag var tvungen att klippa/fila ner dom så långt det gick, för dom var helt förstörda efter nyårsnatten, så nu får dom vara såhär korta ett tag, inte så kul, men vad gör man!




cherrykisses

dagens ögon

Eller "kvällens ögon" passar nog bättre... Har gått osminkad hela dagen tills nu.
Det blev en svart(grå) sotning fast med lila inslag.
Jag använde min svarta skugga från VLD och sen tog jag en lös ögonskugga från Nouba, den är lila med massa glitter/skimmer i, sjukt vacker! Den la jag med fuktad pensel längs övre fransraden och ut i en liten vinge.
På med mascara och lite kajal så var jag klar!

Kolla skuggan från Nouba, så underbar!



Så här blev det, tråkigt med halvtaskiga bilder, men det får duga. Bilden längst ner till höger är fotad med blixt, de andra utan.




cherrykisses

RSS 2.0