Nytt från makeupstore

Nu kan jag faktiskt, äntligen visa upp det jag har köpt idag! =) Har nämligen Tobbes kamera här.

Cake eyeliner var verkligen på tiden att jag köpte! Och skuggan satin har jag velat ha, så den fick också följa med, min muffinskugga är nästan helt slut så det passade bra med en bas/highlightskugga. Vit men skimrig typ. Har ju den matta vita skuggan från mus, så en mer skimrig passade in!


Glitterlinern sputnik var på rea och kostade ca 70 kr , och den var så jäkla snygg så den tog jag. Sen fick även läppstiftet blush följa med hem också.


Köpte också en läppenna (cognac) och ett läppstift (genius) till min mamma, de är bruna. Visar inte eftersom det inte är mitt, men vill nån se får ni skrika!



cherrykisses

Land

I tisdags åkte jag och Tobbe till hans landställe vid Hallstavik, vi kom hem idag.

Jag har gjort massa nya saker de här dagarna, typ kört fyrhjuling och skjutit med en sån där pistol och kört flakmoppe haha!

Vi var och badade en dag också, för det första var det kallt i vattnet, vass och grejjer (jag har nog lite av en fobi för vatten och allt som hör till..) och dessutom såg jag en orm simma förbi! Trodde det var en konstig fisk först, ja, jag är korkad, men sen fattade jag att det var ett ormhuvud som simmade förbi! (Inte bara ett ormhuvud alltså, hela ormen såklart.)


Tobbe kör.


Jag tycker att jag passar lite på flakmoppen, kanske ska bli bonde?


Det där geväret sköt jag med också en gång, men jag orkade knappt hålla det, jag är klen... Pistolen var jag dock grym med! :P:P



cherrykisses

colibri & tirana

Här kommer en ny sminkning!


Skuggorna är colibri från makeupstore och tirana från mist. Och så muffin från makeupstore också. Vit och svart kajal och så lite mascara. Just det! Har ju använt en vit skugga också, white från mus. :P


Jag själv tycker att jag inte riktigt "fick ut allt" som jag ville, om ni förstår, eller är det bara jag som kan känna så? Att man vill göra nåt jättesnyggt, man vill avända massa färger eller göra nåt med massa glitter, men sen när man väl doppar penseln i skuggan så slutar det med att det blir nåt ganska tråkigt.. :P

Jag tycker iof att den här sminkningen var lite gullig och somrig, så jag är inte missnöjd eller så, har bara massa mer jag vill "få ut"! :P





cherrykisses

Gamla favoriter

Vet ni hur tråkigt det är att inte ha kamera, speciellt när man börjar bli riktigt motiverad och inspirerad till att göra roliga sminkningar?! Väldigt tråkigt.

Tänkte att jag istället kan visa några av de sminkningar jag har gjort tidigare, som jag tycker är bland de bästa jag har gjort. Ni som läst min blogg länge har kanske redan sett dom, men här är iaf de jag är nöjdast med.













cherrykisses

Svartbrun sotning

Hej hej!
Idag ville jag sminka en sotning fast inte bara i svart, utan jag ville blanda in lite brun och guld.

Färgerna är lite dåliga på bilderna, men jag har lagt den bruna dirtbag från too faced i globlinjen och suddat upp mot brynet. Den svarta skuggan ligger på ögonlocket och under nedre fransraden, det är jubilee från makeupstore.

Eyedusten carat från makeupstore ligger också i globlinjen med det bruna, men den syns inte direkt, speciellt inte på bilden.

Inget märkvärdigt men jag diggar det!


cherrykisses

Småland

Förra veckan var jag och Tobbe i Småland, i min farsas lilla stuga. Senast jag var där var väl kanske 3 år sen.
Det var hur mysigt som helst, sjukt skönt att komma iväg från Stockholm och bara chilla mitt ute på landet! Lite läskigt dock, alla som varit där säger att det spökar, men jag har aldrig märkt något, fram till förra veckan.... ;) ;) haha närå...


Tobbe dagen innan vi drog, skittrött efter firmafest eller nåt. haha!


Vi fick "äran" att sova i fucking spökrummet som jag dammsuger här!!! Kolla bara hur det ser ut. Eller ja, man ser väl inte så mycket här, men det ser verkligen ut som ett spökrum. Kan berätta att vi sov (sov är väl en överdrift.) där två nätter, sen flyttade vi ner till vardagsrummet haha.


Finns tre små söta ponnyer där nere, här är de minsta. Mamma och dotter.


En sjö som finns där nere, myspys. Här är jag dessutom osminkad och håret levde sitt eget liv.


Vi spelade massa kubb, jag och Tobbe slog ut farsan och Karin sååå hårt!


Tobbe. <3


Farsan grillar, svensk sommar. ;P


Vi åkte över till Öland en dag, där var det sjukt varmt. Vetefan vem tjockisen är som står ivägen?!



cherrykisses

Heeeeey

Hej brudar!
Från och med nu är cherrykisses inte bara en sminkblogg, hoppas ni hänger kvar!

Pysslar med designen, det kanske ser konstigt ut. Nu vet ni varför.

(Orkar inte fixa klart nu, så ja, det ser mongo ut.)

cherrykisses

Metal cherry

Hej hej, här får ni se en till gammal sminkning!

Muffin ligger först över hela locket upp till brynet. Sen la jag skuggan white från mus över ögonlocket. På med kajal runt hela ögat.

Den röda skuggan är rouget metal cherry som kommer från makeupstore. Jag la den i globlinjen och uppåt/utåt som ni ser. Sudda ut kanterna lite och på med mascara!



Metal cherry ligger även under nedre fransraden på kajalen.



Jag tycker det blev ganska coolt, eller vad säger ni? Kanske inget jag går ut med ofta, men ja.. haha :P



Btw, imorgon drar jag till småland, vet inte när jag kommer hem, men det spelar väl ändå ingen roll, eftersom jag ändå uppdaterar så oregelbundet nu... :/ Men så ni vet iaf.




cherrykisses

today











cherrykisses

nouba millebaci

Har ingen kamera än, men nu är det dags för lite gammalt som jag inte visat.

Första gången jag såg nouba millebaci nr 7 var jag kär, men jag köpte det inte (eller om det var så att det redan var slut den gången?), och när jag sen letade runt efter 7an fanns det inte - nånstans! Jag ville verkligen ha det, för det var perfekt röd färg som verkade sitta som fasiken! Iallafall på min hand! Tillslut hittade jag det iallafall, och det var mitt. <3

Jag har aldrig använt det ute, även om jag har velat, bara provat hemma, och fan vad det sitter! Alltså det är nästan sjukt, jag kunde knappt tvätta bort det. Jag antar att det är därför det är jäkligt svårt att måla det på läpparna, jag har aldrig fått det perfekt, alltså i läppkonturerna liksom. Det är skitsvårt! Man bör nog använda en pensel istället för applikatorn som är i. Och måla konturerna med en läppenna så det är lättare..

Ni ser ju själva... Inte så snygga konturer.

När man väl har fått på det på läpparna blir det matt, känns lite som nån målarfärg haha.


Tyvärr har jag börjat inse att det inte är rätt färg för mej, eller rätt nyans av rött kanske jag ska säga. Känner mej lite som en clown med det på läpparna, men det kanske bara beror på att jag har problem med att få konturerna snygga och skarpa...

Det sitter som fasiken iallafall, och det tycker jag är skitbra! Är lite sugen att testa produkten fast i nån annan, kanske rosaaktig nyans.


cherrykisses

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Jag har fått nån förfrågan om att jag ska fixa så folk kan följa min blogg med bloglovin, jag vet inte ens om det här är rätt, men jaja... Jag fattar ingenting..


Förresten.. Som ni har märkt går det mycket segt här, fortfarande.. Tyvärr. =(
Men det får fortsätta vara så ett tag till, det är ju ändå sommar, och då brukar dom flesta ändå inte blogga så mycket..

På söndag ska jag åka till småland med min pojkvän, ni fattar inte hur skönt det ska bli att komma bort från sthlm! Ska bli så jävla najs.


cherrykisses

RSS 2.0