greeeeen

Kan börja med att säga att jag har fått min vinst från tutorialtävlingen hos Sminkan! Visar så fort jag kan sno pojkvännens kamera. Tack snälla Sminkan!


En sminkning som jag gjorde för några dagar sen. Har använt gröna från min nästan-100-år-gamla-palett.... :P
Lite mascara och vit kajal, muffin (mus) som highlighter.


Jag verkar ha kommit in i en period när jag inte använder svart kajal, men det är najs!cherrykisses

naglar!

Naglar och nagellack är något som jag inte har visat här i bloggen, för jag har så svårt att få långa naglar, när dom väl börjar bli lite långa skivar dom sej bara... Svaga trasiga naglar är ju inte kul.. =(

Nu har jag iallafall bestämt mej för att göra ett nytt försök, och nu har jag köpt en glasfil istället för en sån där i papper, har hört att dom ska vara mycket bättre, så jag hoppas att det funkar även för mej! Nu vill jag inte ha 2 meter långa naglar, utan bara lite längre än vad jag i vanliga fall har.

Jag vill börja göra roliga saker på naglarna med stenar och färger, så jag köpte 100 nageltippar från kiss (broadway?) för 110 spänn som jag kan leka med tills mina egna naglar är långa och starka!Jag filade och satte på tipparna, och det blev väl lite sisådär haha, men det blir säkert snyggare när jag har gjort det några gånger, klart det inte kan bli perfekt första gången! Måste fila lite mer och så, för nu kan man ana kanterna..

Sen att jag inte ens försökte måla nagellacket innanför kanterna gör det ju inte snyggare, haha, jag brukar vara slarvig med att måla naglarna, jag tänker alltid att "det som hamnar utanför försvinner ju ändå snart."


Lacket är nr 160 från Depend.


Jaja, vi får se hur det går med det här nagelförsöket! =Dcherrykisses

rosabrun

Jag har använt en rosa och en brun från en sjukt gammal palett jag har, och skuggan tokyo från mist!
Lite vit kajal och mascara så var jag nöjd, funderade på om jag skulle ta svart kajal runt hela ögat, men kom fram till att det här blev snyggqast!


Den rosa ligger över hela ögonlocket och på halva nedre fransraden. Sen borstade jag in den bruna skuggan i globlinjen och litenerår mot fransarna. Tokyo ligger i indre ögonvrån, både på övre och undre fransrad.

Jag gillade den här sminkningen, tycker den blev riktigt najs!cherrykisses

gråblå

Blå ögonskugga, men sen blandade jag i svart och då blev det mest grått.. Tog blå glittereyeliner längs övre fransraden, och lite skugga på yttre delen av nedre fransraden.Vit kajal på vattenlinjen, lite mascara och muffin (mus) som highlight så var det klart!

cherrykisses

tjoho!

Hej!
Nu var det jäkligt länge sen jag gjorde ett inlägg här, men som ni säkert förstår blir det så utan kamera... =(
Nu har jag iaf lånat pojkvännens kamera, så nu får ni se en sminkning.

En väldigt enkel, men åh vad jag gillar den! Den rosa-aktiga skuggan är tokyo från mist som jag bara gillar mer och mer!


Fan vad bra hans kamera var på närbilder, speciellt med blixt som på bilden ovan!!
Utan blixt på den nedre bilden.

Alltså jag vet inte om ni har märkt det, men svart-rosa är verkligen min största favorit har jag märkt.. :P Antingen ljusrosa som här eller sådär riktigt knalligt rosa, spelar ingen roll, det är så sjukt snyggt!cherrykisses

maj

Hej alla söta.
Som ni kanske märker blir det väldigt tyst i den här bloggen nu när kameran är ute på äventyr, vilket jag tycker är jättetråkigt... Men bara så ni vet så kommer jag inte lägga ner den!! Däremot får sminkningarna komma när dom kommer, antagligen ganska sällan. (Vet inte när jag fixar kameran, hoppas snart, då blir allt som vanligt)
Och vet ni att jag kom tvåa i sminkans tutorialtävling! Fatta vad glad jag blev. =D
Jaja, här kommer alla sminkningar från maj månad. Ja, innan min kamera försvann då.... (Ja, jag är mycket bitter över detta försvinnande, men ni skulle bara veta så skulle ni nog förstå...)

cherrykisses

RSS 2.0