rock and roll all night and party every day

Ikväll ska jag ut, för vanlighetens skull liksom..... Och jag har nu sminkat mej inför kvällen.
Det blev rosa-svart, shit det är tredje fredagen jag har det. FAST! Nu är det inte riktigt som de förra fredagarna, för nu la jag en lila skugga innan jag la min rosaglittriga. Och så tog jag mycket mer av darkness från MUS.
Och ja, jag känner mej snygg. Jag glittrar ju?!


Som vanligt syns ju inte glittret, men föreställt er att det glittrar. hehehe...



Och den nya concealerpenseln var helt underbar! Får skriva mer om det där nån dag i veckan som kommer...


cherrykisses

nya

Nytt! =)



Rosebud "minted rose", 99 :- på cubus

Concealerpensel från MAC, nr 194. 205 :-


cherrykisses

ögonbryn

Btw, jag kämpar på med mina ögonbryn, de har ju definitivt blivit bättre! Jag vågar knappt röra dom med pincetten nu, rädd att fucka upp formen igen, eller göra de för tunna.

Det känns som att dom verkligen var söndernoppade, för de har tagit sån sjuk lång tid att växa ut så som på den här bilden, och de är glesa och så..





cherrykisses

onsdag

Lätt sotat.


Läppstiftet exit från mus och ett skittunt laget med läppglanset puma från samma märke över.




cherrykisses

gråa ögonlock

Jag har en ganska gammal skugga från Lumene (om jag minns rätt) som är grå, grå som fasiken.. Hm... Alltså den har typ massa skimmer i sej. Jag minns att jag köpte den, bar hem den i en påse och när jag kom hem var den MOS! Totalt krossad, jag fattar fortfarande inte hur det kunde gå till.
Så egentligen är det en vanlig fast skugga fast för mej är det en lös! haha. Det gör faktiskt inget, jag gillar lösa. Den är skitsnygg, men jag har aldrig riktigt använt den... Förrän idag!

Jag ville sota som fasiken, och la på massor, det var skitfult, typ ojämna kanter och sådär. Men jag har ju min älskling muffin från MUS som fixade till kanterna!

Jag duttade på lite darkness (MUS) i yttre ögonvrån också.

Tycker det blev rätt snyggt. =)




cherrykisses

nätverket!

Yey, nu är jag medlem i bloggnätverket på Pret-ty! =)

Kul, kul..


cherrykisses

en ny favorit

Alltså, jag har velat visa min sminkning som jag har haft de senaste två fredagarna när jag skulle ut och parta, men det har liksom inte blivit av, direkt efter sminket är det vinet som väntar.... Men jag har gjrot så att jag har lagt den idag så jag kan visa den, bra va. =)
Men det tog inte ens hälften så lång tid att lägga den idag som fredagarna när jag skulle ut, så den är kanske inte riktigt lika nogrann som när jag hade den hehe.



Den är mycket lätt att lägga och jag bara älskar den! Det beror ju iof mycket på att jag är kär i den nya rosaglittriga eyedusten "dream". Förutom dream har jag änvänt eyedusten darkness och en VLD svart skugga.



Och så eyeliner som ramar in hela ögat, och mascara.



Den här sminkningen innehåller ju flera av mina favoritprodukter, så det är väl inte konstigt att jag gillar den!


Om ni läst tidigare inlägg vet ni att jag använder "muffin" från MUS under ögonbrynet osv, vilket jag gjort här också! =)


cherrykisses

lite sömn och snöhästar

Idag är det måndag, vilket betyder att jag ska vara i stallet, med andra ord - inget speciellt i sminkväg på mej inte!
I vanliga fall när jag inte har tid, eller känner för att ha massa ögonskuggor och sånt brukar jag nöja mej med eyeliner längs övre fransraden och mascara, det gör liksom rätt mycket..

Idag ville jag ändå bryta det mönstret, började med att ta "muffin" från MUS från fransraden upp till brynet, sen så jag tog väldigt tunn kajal längs övre fransraden och även där nere, ja, ni ser ju. Så att hela ögat liksom blev inramat. Sen mascara.

Det får duga, mer behöver jag inte "klä" upp mej för hästarna...

Ser ändå snyggare och fräschare ut, hehe.

Fan, har typ inte sovit nåt i natt....... Mardrömmar och för mycket i huvudet, så kan det vara...


cherrykisses

milk

Japp, "milk" är namnet på min nya matt foundation från MUS. Alltså typ den ljusaste. Är sjukt nöjd över att jag har en foundation som är så rätt för min hud! Jag älskar den! =)
245 spänn tror jag att den kostade.



Alltså jag skulle ha fotat min snygga sminkning jag hade igår kväll, men det blev inte så, får göra det nån annan dag, idag är jag för bakis för att sminka mej.


cherrykisses

Dream, Dirt bag

Jag kan inte riktigt sluta använda min nya rosaglittriga eyedust "dream" från MUS så jag kör på med den idag igen. Den är verkligen fin, och kan användas till så mycket, alltså färger och så! Ett grymt köp helt enkelt!

Idag kände jag att jag skulle köra den tillsammans med en brun skugga, rosa och brunt är ju snyggt!
Det fick bli min bruna från Too Faced som heter "dirt bag".




Och ja, en annan ny favorit är "muffin" , också från MUS som jag använder under ögonbrynet osv. Underbar!

En tunn eyeliner och på med mascara, sen var jag nöjd.





Dom här bilderna är tagna med blixt så man ser glittret mer liksom!



Och just det! Läpparna är målade med MUS-stiftet "exit", också nytt och ja, jag älskar det med.
Tyvärr ser det lite äckligt ut, jag har så torra läppar och det är ju svårt att använda läppstift då, men jag jobbar på dom, snart ska dom vara fina igen... Ni ser ju iaf hur det ser ut.



cherrykisses

darkness

Meningen var att jag ville göra en så svart jävla sminkning jag kunde, bara svart, svart, svart.
För att få det kletade jag först en svart kajal över ögonlocket, sen på med en matt,svart skugga över och upp i globlinjen, fixa, trixa, och på med massa mer, och lite mer svart.



När jag var nöjd med färg och form duttade jag på min eyedust - darkness över hela locket, men allra mest i yttre delen. Den är så himla svart och dessutom massa glitter i, då blir jag glad.
Alltså man skulle ju kunna välja att sudda kanterna mycket mer och få det mer sotigt. Men det kände inte jag för, jag ville bara vara svart.

Kollar jag i kors?

Sen eyeliner runt hela ögat för att rama in och lite skugga längst nedre fransraden också.



Sådärja, nu är jag en panda... ehm...



Alltså, jag blev ganska nöjd, visst blev det svart liksom. Lika svart som min själ.... Nej jag skojjar bara, just det! Lite muffin under ögonbrynet och lite här och där så är det perfa sen!


cherrykisses

Glittrig tisdag

Ville bara leka med glittriga lösa skuggor så det gjorde jag, den här sminkningen tog bara några minuter, orkade liksom inte pilla tills den blev bra, man skulle kunna göra den typ 100 gånger bättre, men jaja.. En annan gång, pallade inte.



Nouba Spicegold nr, 37
Nouba Spicegold nr, 152
MUS Eyedust, dream
MUS Microshadow, muffin

Btw, dream från MUS köpte jag ju förra veckan, och jag älskar den! Så himla fin. Hade den i fredags också, fan att jag inte fotade min sminkning i fredags, jag var skitsnygg.

Funtar på att göra en annan sminkning idag, en bättre och najsare som jag tänkt på länge, men jag mår inte så bra, så jag får se om jag pallar.


cherrykisses

minishopping

Igår köpte jag ögonbrynskuggor, jag håller på att låta ögonbrynen växa ut  så dom har inte synts i bloggen speciellt mycket haha, men dom växer ut sakta men säkert, och jag har ingen ögonbrynsskugga så jag tyckte det var en bra investering till mina ögonbryn som ska bli snygga.

Jag valde att köpa en billig skugga till ögonbrynen, den är från VLD.


Sen blev jag lite kär i den här nesesären så den fick också följa med, alltid bra att ha en sån liten i väskan, annars ligger bara mitt smink löst i väskan om jag har det med mej.


Sorry för dålig uppdatering, den kommande veckan ska jag försöka bli bättre!


cherrykisses

Make up store

Idag har jag varit på Make up store och använt en julklapp jag fick, nämligen en sån där make up-kurs när man blir sminkad och får välja produkter man vill ha för 500 spänn. Jag la (såklart, jag kan ju inte begränsa mej) till några extra 100lappar och plockade på mej det jag ville ha.

Det jag är sjukt glad för är att tjejen hittade den perfekta foundationen för mej! Så sjukt bra blev det, jag är liksom så ljus och har en studio-foundation från MUS sen tidigare, men den är för mörk så jag blir gulaktig i fejjan. Men åh, nu provade hon ut en annan som såg så sjukt bra ut på mej! Ovanpå foundationen la hon ett transparent puder, och fyfan vad fint mitt ansikte såg ut! Sen tog hon också mer rouge än jag brukar, och ja, snygg var jag. Men innan hon la foundationen så använde hon cover all mix, och det hjälpte verkligen till att ge mej en så snygg grund!

Ögonen blev också fina, men nä.. själva grunden är det jag blev nöjdast med, för jag har liksom inte lyckats hitta rätt foundation själv, så fan, grymt ju!

TYVÄR! Så var såklart min nyans på foundationen slut, så jag kunde inte köpa den, men snart så!

Detta plockade jag på mej:

Eyedust - dream. Rosa-glittrig!
Cover all mix - sjuuuukt bra, synd bara att foundationen får vänta..
Microshadow - muffin
Star lips läppglans - Hollywood
Sen fick jag med en pennvässare och en liten pensel att använda till cover all mixen! Man tackar, man tackar.

OCH så köpte jag läppstiftet "Tidy" som jag velat ha länge, det är rött med glitter typ, så jäkla snyggt!
Och läppstiftet som hon sminkade mej med, "Exit" ett neutralt, rosa-beige typ. Skitfint blev det!
<--- Blixt . Utan blixt --->


Ja, jag kommer ju visa hur allt ser ut på när jag använder det, nu visar jag bara hur de ser ut i förpackningarna hehehe.



cherrykisses

tisdag

Det var en rörmokare här idag eftersom det har varit stopp i toan. Gissa vad det var som hade orsakat stoppet?!
Min puderdosa! Fråga inte hur den ramlat ner där, jag har iaf inte lagt den där!
Alltså, det var faktiskt lite pinsamt..

Jaja, idag använde jag mej av Isadora-paletten som heter typ Millenium star.
Tog den vita skuggan ända upp till ögonbrynet, sen tog jag den beiga över ögonlocket in mot ögonvrån, och sen den lila i globlinjen. Skitenkelt och det blev rätt snyggt! Väldigt diskret och sådär.
Sen lite vit kajal och mascara, skippade svart eyeliner helt idag.
Btw, den lila blev nästan helt rosa i denna sminkning som ni ser.



Inte nån sminkning jag brukar göra i vanliga fall, men ja.. lite gulligull sådär.







Alltså, fan vad härliga dom här skuggorna var! Den vita älskar jag, massa massa skimmer! Och ja, den lila med, dom känns så himla lena och lätta att jobba med.



cherrykisses

Ny vecka

Jäklar vad dålig jag har varit på att uppdatera den senaste veckan! Men jag har inte riktigt haft tid att sminka mej så ofta, för förutom att jag är sminknörd så är jag även en riktig hästnörd, så jag var och provade en häst två dagar förra veckan! =D Sen var jag inte ens hemma i helgen och ja, ibland finns inte orken eller inspirationen heller... Så kan det bli ibland.

Detta har jag använt mej av:
-Danger zone från MAC. Alltså, den är så sjukt snygg, kolla bara den röda färgen liksom!
- Vit från VLD, nr 390. Hehe, ja den är typ slut. Ska fixa ny vit skugga.
- Vit och svart kajal.
- Great lash mascara.
- Gel-liner från Face. Kärlek som fan på den!


Vad är bäst - små bilder som man måste klicka på eller stora direkt i bloggen?
Och förresten, idag fick jag väl till lite bättre bilder? Jag tycker det iaf! =)


Jepp, jag öste på med mascara även på de nedre fransarna.



Kolla, kolla den röda!!



Nu ska jag snart fixa något att äta, sen måste jag städa, och tvätta penslarna! Det behövs verkligen.


cherrykisses

det är tisdag igen

Japp, tisdag är det idag, och jag har sminkat mej. Har varit lite dålig på att sminka mej och skriva i bloggen på sistone, men idag högg jag tag i penslarna - och det gick faktiskt bra!

Först la jag en svagt rosa över ögonlocket och sen en lila i globlinjen. Sen tog jag lite av min beauty marked från mac och la över den lila i globlinjen och yttre ögonvrån, så blev det mörkare och lite glitter också! =D Den är så jävla snygg.

Glittret syns som vanligt inte på mina bilder, men iaf lite bättre på fotona med blixt.


Foton med blixt:




Foton utan blixt:






cherrykisses

måndagen

Igår skulle jag åka till ett stall och rida en häst, så sminket fick bli neutralt, hehe, kan ju inte komma helt spacklad till ett stall, då tror väl folk man har kommit lite fel..


Eyeliner och mascara, och lite brun skugga i globlinjen.


cherrykisses

nytt

Shoppat i fredags.


RSS 2.0