hår!

Yo bitches, jag har inte fått tillbaka min kamera, men jag har lånat min pojkväns, för jag ville visa hur jag har fixat mitt hår för kvällen!

Amy Winehouse-inspirerat, men med rosettdiadem. <3




cherrykisses

när saker försvinner...

Vill ni veta en sak?
Min kamera är borta.
Vill ni veta en till sak?
Jag har inte haft med den ut från lägenheten.

Jag blir så trött, om det är så som det verkar så är det fan ett skämt.

Jag har fan inte råd att köpa ny kamera. Jaja, ni fattar att det inte blir några nya sminkningar, har några gamla som jag kan lägga upp men ja.....


cherrykisses

lätt sotning

Idag fick det bara bli en lätt sotning.

Har använt beauty marked från mac, white från mus och den svarta i bryntrion från vld.






cherrykisses

idag: eyeliner

Jag tycker det är skitsnyggt att göra en fet eyeliner med en sån där vinge, det gör liksom ögonen markerade, fast jag inte har använt skuggor. Det var första gången jag gjorde en sån här pass tjock, och jag misstänker att det kommer bli många fler gånger, fan vad jag älskar det. :P

Jag använde min torkade gelliner från face.






På läpparna har jag pennan hot pink från mus. Tog bara lite så att den blev lite ljusare. Som ni kan se är mina läppar jäkligt torra och trasiga, dom är typ alltid det, det är inget snyggt. =(




cherrykisses

färg

Idag jobbade jag igen, så sminket var inget speciellt. Men nu när jag kom hem blev jag lite sugen på att leka med skuggor, och här har vi resultatet.

Skuggor:
muffin - mus
babydoll - mus
tokyo - mist
sunrise - mus
ra - mus
cleo - mist


Förresten så har jag haft ont i magen varje dag sjukt länge nu, det börjar bli riktigt tröttsamt... Vad är det för fel.. =(



cherrykisses

rosa söndag

Idag är typ hela mitt ansikte rosa. Nej men.. har en ljusrosa ögonskugga från mist som heter tokyo och är sjukt fin. Sen på läpparna har jag ett läppglans från lumene typ,, berryfun nr 3. Mörkt rosa, luktar gott men egentligen är det läppglanset ingen större favorit.




Tokyo ligger i globlinjen, och sen på locket ovanför fransarna har jag lagt den vita, matta skuggan white från mus. Det kommer inte fram så bra på bilderna, men i verkligheten, jag gillar det som fan. Ser rätt sött ut. Vit kajal på innanför nedre fransarna och muffin från mus som highlight nedanför brynen. Mascaran är den där build-up mascara, extra volume från isadora.






cherrykisses

rosa & svart - tutorial!

Idag har jag pysslat ihop en tutorial, för sminkans tutorialtävling! =) Woho, vad kul det var, men tid tar det. Och ja, det är min första, och ja bilderna är inte alltid superbra men vafan!
Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra för sminkning, så först valde jag färger, och ja... Det fick bli en ganska enkel mejk, som alla som äger minst två skuggor och eyeliner kan göra.

Jaja, så här ser det färdiga resultatet ut: (Hårstået ville vara med i bild.)
Var beredd på ett långt inlägg med många bilder...




Lets go!


* Bas/primer!
Så här ser mitt öga ut utan smink och med ögonbryn som behöver plockas lite.
Jag själv använder inte primer, utan börjar kladda med skuggorna direkt på concealer/foundationen, funkar bra för mej, men har man en primer man vill använda så ska den såklart på nu! Idag ville jag inte sminka hela fejjan, så jag tog bara lite foundation på/runt ögonlocket. (Studio foundation, ultra från makeupstore)


* Rosa skugga!
Nu öser jag på med en rosa skugga, nr 461 från VLD över ögonlocket och även lite under nedre fransraden. Det behöver inte vara så jättenoga, men jag försöker hålla formen jag vill ha lite iallafall. Det ska vara mycket färg, ös på bara! Fransarna blev rosa också, men det fixar jag senare med mascara så det är ingen fara! Penseln jag använder till detta är 239 från mac.


* Sudda!
Jag tar min älskade pensel 217 från mac för att sudda ut det rosa, jag vill inte att kanten ska vara så skarp.


* Svart skugga!
Jag använder den svarta i min ögonbrynstrio från VLD, den är matt och fin! Till det använder jag pensel nr 219 från mac, eftersom den är så liten och gör det lätt att lägga skuggan precis där jag vill ha den, i det här fallet drar jag ett streck i globlinjen.


* Sudda igen!
Sen tar jag 217 igen för att sudda ut det svarta lite och blanda ihop den med den rosa skuggan. Resultatet blir som den nedre bilden. När jag har blandat ihop färgerna behöver jag lägga på mer svart, för det har försvunnit lite för mycket. Då tar jag svart skugga på 217 och kör fram och tillbaka i globlinjen. Man får helt enkelt sudda, lägga på färg, sudda, lägga på färg tills man blir nöjd med resultatet!


* Vit kajal!
Jag la vit kajal innanför nedre fransarna och mot inre ögonvrån som ni ser. Då ser det ut såhär, ser rätt o-najs ut va?! Men det fixar vi till senare! Jag använder vit kajal från hm, funkar super för mej, ser ingen anledning att köpa någon annan!


*Eyeliner!
Nu är det dags för eyeliner, och jag kör på gellinern från face. Jag har ett råd till er, använd inte en uttorkad eyeliner, det gör det hela sååå mycket svårare, och det ser kladdigt ut haha... men! Det är den enda jag har, förutom kajalpennor, så jag körde på den ändå! :P Får bara kämpa lite mer.

Drog linern lite längs övre fransraden också, men inte i inre ögonvrån. Då ser det ut såhär:




*Mascara!
Jag använde great lash från maybelline på övre och undre fransarna.


*Highlighter!
Jag använde muffin från mus som highlighter, under ögonbrynet och mot inre ögonvrån. La den lite, lite över den rosa skuggan också så att dom ska blandas ihop bra. Som ni ser älskar jag den haha, snart är den väl slut. :P Helt klart den mest använda skuggan jag har! Penseln är nr 107 från makeupstore, suverän pensel som är rätt stor!


*Ögonbryn!
Nu kommer min bryntrio från VLD fram igen. Jag fyller bara i brynen med en billig sned pensel från lindex så som deras naturliga form ser ut, ni kan ju kolla på de andra bilderna och jämföra. Snacka om att de ser tätare ut med brynskugga!


KLART!
Så här ser det ut!







cherrykisses

lips

Uuuhh vad trött jag är, det var lääääänge sen jag gick upp klockan 6 på morgonen, och det var läääänge sen jag jobbade en hel dag, visserligen var dagens jobb väldigt lugnt, men jag är trött, det är fan inte okej att gå upp så där tidigt... Seriöst.

Idag blir det ju inget smink som ni kanske förstår, eller... Jag tänkte visa en sak som jag har "hittat på" som jag tycker är skiiitsnygg! Det är bara en blandning av läppglansen marbella (kärlek på den) och hollywood från makeupstore.
Jag tycker det är skitkul att sitta och bland med läppgrejjer och se vad som är fint.


Men ÅHHHH VARFÖR går det inte att fota läppar så att det blir precis likadant som i verkligheten?! Jaja, den här bilden var nog mest lik iaf... Hollywood är rödaktig och marbella rosa med massa glitter i. Ser fan skitnajs ut när man blandar dom! Glittrar som fasiken, i verkligheten är det nog lite mer rött... Men man kan ju variera mängden av läppglansen så det blir mer rött eller inte... JAJA. Nu orkar jag inte mer. Imorgon kommer förhoppningsvis en tutorial!! WOHO PARTEY!



cherrykisses

jobbsmink

Vet ni vad jag ska göra idag? Jobba! :O Börjar klockan 1 , för idag ska jag bara lära mej, eftersom det är en reception jag aldrig har suttit i, imorgon jobbar jga hela dagen. Jag jobbar alltså bara lite extra. Bättre än inget!

Måste dra snart, ska käka lunch me morsan innan jobbet, så hinner itne skriva så mycket, men undrar ni nåt så får ni fråga i en kommentar!

Fick "såklart" bli en diskret sminkning idag, men lite färg på läpparna kan man väl ha iaf.





cherrykisses

sunrise

Idag har jag inte sminkat mej nåt, det brukar oftast bli så för mej på lördagar. Men jag har en gammal sminkning som jag inte har lagt upp än, som passar bra att publicera idag då.



Den oranga skuggan heter sunrise och den svarta är nog jubilee, och så white som highlight, alla från mus.


Tog lite kajal under nedre fransraden och sen svart skugga överc den. Vit kajal och så mascara.
Jag passar nog inte alls speciellt bra i orange, har iof alltid tyckt att det är en riktigt ful färg. Men sunrise är ändå fin, fast nej... Orange är inte min grej.





Förresten så planerar jag att göra en tutorial nån dag den kommande veckan, och vara med i sminkans tävling. Jag har aldrig gjort en tutorial förrut, så det kanske blir skitdåligt.. Men jaja, frågan är ju bara vilken sminkning jag ska göra! Förslag?!



cherrykisses

fredagssot

Ikväll vankas det utgång med brudarna.


Oj, ser att jag har glömt mascaran, men jaja jag tar på den nu. föreställ er svarta fransar som syns lite mer än dom där spreten.


Och nu blir det premiär för mitt fejs på bloggen! (eller okej, kom på att det inte alls är det.. jaja.)
Ignorera munnen, snusläpp.. Jaja, läpparna är inte fixade, men jag tror det blir nåt glans från makeupstore, typ puma eller nåt, det är oranget och luktar apelsin och är fint. =) 




cherrykissesssssss

lila ögonlock

Den lila skuggan är cleo från mist. En svart skugga i globlinjen och ner mot fransarna. Jag älskar lila på mina ögonlock, tycker det blir fint. =)

Färgerna blev liiite konstiga på bild..  Det lila ser lite rödaktigt ut, men det kanske bara är min skärm? jaja.










cherrykisses

elf och lite sot

Elf på ungefär halva ögonlocket, och sen jubilee på ytterkanten och i globlinjen. Lite svart, vit eyeliner och mascara, och muffin som highlight. Inget komplicerat alls. Jag tycker det är en lite tråkig sminkning, skulle varit najsare med lite glitter eller en till färgad skugga.


Haha, ser ni kladdet. Sexigt va.





cherrykisses

kerastase & mac

Jag beställde från lyko.se i söndags, och igår hade paketet kommit! Sjukt snabb leverans, sånt gillar vi eller hur?!
Jag ska som sagt prova kerastase, jag kör på den rosa serien för färgat & skadat hår. (najs att det var den rosa, rosa är fint.)

Jag ska ju testa två produkter till att börja med.. Skulle ju kännas lite ovärt om man köpt allt som finns i serien och sen är det inte speciellt bra. Jag hade först tänkt prova en nattinpackning och en vanlig inpackning.. Man kan ju undra hur jag tänkte då? Inte alls antagligen, varför köpa två inpackningar? Då är det väl bättre att köpa en inpackning och sen ett bra shampoo? Så det fick det bli istället, tur att jag började använda hjärnan..

Det ska bli spännande, hoppas dom är värda sina många kronor.




Efter att jag hade hämtat ut paketet skulle jag in till stan med en polare, och då passade jag på att köpa en pensel från mac. Nämligen 219! Jag har hört (läst) att folk tycker det är tråkigt att köpa penslar... Jag förstår inte riktigt det, det är ju bland det roligare man kan köpa! För bra penslar gör så mycket!





cherrykisses

svartvitt glitter

Här kommer en ful sminkning!

Svart och vit skugga och svart och vit eyeliner.






Sen la jag på massa glitter, fan vad jag älskar glitter!



Det här sminket åkte av direkt, nu har jag bara mascara och basen då.. Och läppgrejjs, det ska jag nog lägga upp sen!



cherrykisses

tropiskt hav

Idag lockade de blåa skuggorna mej, så blått fick det bli.

Skuggorna jag änvänt är: microshadow från mus - aquarius, white & elf. Deep truth från mac.

Alltså skillnaderna mellan färgerna är starkare irl, tråkigt att jag är dålig på att fånga det på bild.. För jag är jäkligt nöjd med den här sminkningen ärligt talat.

Först la jag aquarius över nästan hela ögonlcoket, inte i inre ögonvrån.
Deep truth ligger i globlinjen, och elf i inre ögonvrån.
Sudda ihop färgerna.

Deep truth och aquarius är också under nedre fransraden, där även en vit kajal ligger.

White är highlighter.










cherrykisses

hårvård!!!

Nu jäklar ska jag ta tag i mitt hår, alltså jag ska börja ta hand om det och köpa bra produkter, inget jäkla skit längre. Nu sitter jag här med inpackning i håret, och den ska fasiken sitta i länge. Det är visserligen ingen superprodukt, utan en billig inpackning, men det får duga idag, eftersom jag inte har beställt produkterna än. Har dessutom klippt lite i mitt hår idag, vilket jag ska göra ofta nu, det är så sjukt slitet och fult.

Jag har bestämt att jag ska beställa några produkter från märket kerastase, en nattinpackning som ska vara bra för skadat hår, den ska man alltså spraya i håret och sova med några gånger i veckan. Den kostar 369 kr.
Sen måste jag köpa en inpackning från kerastase också, för färgat hår, som också kostar 369 kr. Jag tänker nog börja med dom två och se så att dom verkligen är bra, vilket dom måste vara med tanke på priset!!! (och vad jag har hört)
Eller är det kanske smartare att köpa shampoot för färgat hår istället för inpackningen till att börja med?


Jag kommer att beställa från lyko.se



cherrykisses

metal cherry

Usch, jag mår inte bra idag, vet inte varför... Hoppas att det går över nu snart, för nu har jag ätit lite.. Illamående är inte kul... Men men.. Jag har iaf varit och köpt en ny grej.. Hehe.. Det känns som att det ofta blir lite sminkshopping på söndagar..

TIdigare har jag inte brytt mej alls om rouge, men på sistone fattat grejjen med det, men mitt tidigare minimala intresse för rouge har gjort att jag inte äger så många, har ett sjuuuuuukt gammalt och ett sjuuuuukt billigt, båda är rätt dåliga så.. Ja, det fick bli ett rouge idag. Jag visste två jag ville ha från mus, men idag fick det bli det ena av dom. =)

Metal cherry heter det. Ska bli riktigt kul att testa det, för det är rätt mörkt! Men jag är säker på att det kommer användas både som rouge och ögonskugga!


Utan blixt på den övre och med blixt är den nedre!

Jag gillar namnet på det... metal cherry, skitcoolt ju! :P



cherrykisses

Pink brownie

Idag får bilderna tala för sej själva.. Eller ja.. lite.


På läpparna är det mus-pennan pink royal med läppstiftet exit över, från samma märke. Det är lite av en ny favoritkombo för mej! Gillar det.


På ögonen ligger lite olika bruna skuggor, dirtbag från too faced, brownie från mus och några andra från en väldigt gammal palett.





cherrykisses

tack!

Jag vill bara be om ursäkt för att jag har varit så dålig på att svara på era fina kommentarer på sistone. Från och med nu ska jag bli betydligt mycket bättre på det!

NI är så underbara som skriver så fina kommentarer och läser min lilla blogg, era kommentarer betyder jättemycket!

Tack! <3



cherrykisses

sotigt med guld

Har använt jubilee från mus som är svart med guldglitter i typ. La den över hela locket och sen tog jag eyedusten carat och la lite över, visst är det snyggt med svart och guld!! Kommer lätt köra den kombinationen oftare!




Kajalen är ju inte alls perfekt... Måste verkligen köpa en ny! Klarar inte av kajalpennor, vill ha nån gel eller nåt. Vi får se..



cherrykisses

gå ut-smink

Idag kör jag en vanlig gå ut-sminkning för mej. Svart! La lite vitt i inre ögonvrån också.
Har använt en svart matt skugga och eyedusten darkness från mus. Muffin nedanför ögonbrynet. Inget konstigt.








cherrykisses

glansdroppar

Jag vill ha skitlångt hår, och det börjar faktiskt bli långt nu! Bara det att det är så förjävla slitet och det är så onajs... =( Det flyger runt och är allmänt jävligt. Har länge tänkt på att köpa några glansdroppar, jag har ju hört nånstans att det inte är så bra för håret egentligen, men sen hittade jag den här lilla burken, som ska ge håret glans, reparera kluvna toppar och dessutom skydda håret från solens strålar, och det lät ju bra så jag köpte den. (typ 80 spänn på kicks och åhléns)

Att jag färgar håret gör såklart inte mitt hår mindre slitet, men det är liksom inget alternativ att sluta, jag ska ha svart och långt hår.




Här kan ni läsa det som står på flaskan och ingredienserna. Om nån reagerar på nåt dåligt i innehållet kan ni ju säga till. (Jag kan ingenting om sånt. )





cherrykisses

lite grönt

Olive över hela ögonlocket (det gröna), jubilee i globlinjen och sen duttade jag lite carat över alltihopa. Alla skuggor är från mus. Under nedre fransraden är det också jubilee.

Inget komplicerat och neutralt. Inte mycket mer att skriva..

Sorry för dåliga bilder!












cherrykisses

Enkelt med rosa!

Jag kanske får jobba lite på mitt gamla jobb, som timanställd typ. Bara det att jag har försökt få tag i chefen hela dagen men hon är ju på sammanträden hela tiden!! ÅÅH, orka göra det ännu jobbigare för en med lite telefonfobi... :P

Jaja, visar en skitenkel mejk idag, som kan vara najs om man tex har brottom men ändå vill ha lite färg kanske? =)
Det behöver inte vara så avancerat!


En rosa skugga - här har jag använt min från vld, i yttre ögonvrån och sudda den lite i globlinjen.

Lite highlighter på brynbenet, och jag har även använt det på inre ögonvrån. (muffin från mus)

Eyeliner och mascara sen kan det vara klart!




cherrykisses

färgstarkt

Inspirationen till den här sminkningen kom när jag såg en av micromiss sminkningar, jag ville också testa att göra en sån, och jag blev hyffsat nöjd, men hennes är ju typ jäkligt mycket snyggare.. :P
Ville bara testa, så jag ska inte gå ut med den här, gör en annan sminkning sen när jag ska ut och övningsköra!

Skuggorna är: ra, aquarius, muffin & sunrise från mus. tirana & cleo från mist samt en gammal röd skugga från hm.

Ra ligger över hela ögonlocket i globlinjen och suddad upp mot brynet. Sen blandade jag in sunrise i globlinjen, och även lite av den röda.
Tirana, som är en helt uuunderbar rosa ligger i yttre kanten under nedre fransraden, i mitten ligger cleo och i inre ögonvrån aquarius. Blendade ihop dom lite.

Vit kajal på vattenlinjen, svart på övre fransraden, lite mascara och så muffin som highlighter!

Titta på ra här på ögonlocket, den är svår att få jämn, har ingen aning om varför, samma sak med babydoll från mus. Jag kommer inte så bra överens med deras cybershadows antar jag.. Blir säkert bättre om jag köper en bra primer, eller vad tror ni? Nån som varit med om samma sak?



cherrykisses

smink och lite babbel

Idag har jag sysselsatt mej med att söka lite jobb, jag har varit arbetslös sen januari och det är inte så skönt att gå runt ensam hemma och dammsuga, sminka sej och lyssna på musik på högsta volym längre.. Egentligen vill jag jättemycket, men allt jag vill är omöjligt i dagens läge, och då blir jag mer sån att jag bara skiter i allt, ingen bra egenskap antar jag.
Jaja, vi får se hur det går, nu är jag iaf igång med jobbsökandet!

Smink var det ja...


Skuggorna jag har använt är: Deep truth - mac, carat - mus, aquarius - mus, jubilee - mus, white - mus, och nouba spicegold nr 35. 
Sen bara vit kajal och mascara.

Deep truth i globlinjen och suddad uppåt. Sen lite jubilee på det i globlinjen. Aquarius syns ju knappt, men den ligger på hela ögonlocket, med noubaskuggan över, så det blev lite grönt mer än blått.

Vit kajal på vattenlinjen och utanför där i ytterkant som ni ser, skulle tonat ut den mer men men. Carat är det guldiga under nedre fransraden, visst är den fin bt?!

Förlåt, lite många bilder, och ganska lika. Tycker alltid det är svårare att välja bilder när många är så lika.. Vilken är bäst egentligen liksom?!




cherrykisses

lila på locket

De senaste dagarna har jag verkligen inte haft någon inspiration över huvud taget känns det som. Och då blir det bara bas, mascara, lite kajal och ibland någon färg på läpparna, (om jag ens sminkar mej) det funkar ju alldeles utmärkt det med, men inte att visa i bloggen varje dag, om jag tex har det varje dag i en hel vecka. Det är ju ingen mening med att visa samma sak, varje dag, eller har jag fel? 
Jaja, jag hoppas att inspirationen kommer tillbaka den här veckan, om inte kan det bli lite glesare mellan inläggen!

Denna är också en gammal mejk som jag inte har visat ännu..


Lila är jävligt najs tycker jag, och här har jag använt skuggan cleo från mist och elf, white & muffin från mus.
Vit kajal på vattenlinjen, och så lite mascara.

Den lila linern under ögat är samma skugga (cleo) som ligger på ögonlocket i yttre kanten, men med blöt pensel.








cherrykisses

April

Här kommer alla aprils sminkningar, bättre sent än aldrig, som man brukar säga....
Min favorit är helt klart rad 4 bild 3. Fulast är ganska många, men samtidigt tycker jag att det var ganska mycket färg den här månaden, för att vara mej iaf, och det är ju bra.













Finast/fulast?


cherrykisses

Ny mascara!

Det var dags för en ny mascara, och eftersom jag läst i en del bloggar om den här mascaran så ville jag också ha den, och se om jag gillar den lika mycket som dom!

Får testa imorgon eller på måndag. =)


Den finns som vattenfast också, men det vill inte jag ha.



cherrykisses

sotat och rött glitter

En enkel, vanlig svart sotning. Det här är en gammal sminkning som jag inte har lagt upp än, har inte sminkat nåt speciellt på sistone, därför blir det lite dålig uppdatering. Men tur att jag har lite gammalt kvar att visa iaf, eller hur!


Svart liner på vattenlinjen, sen tog jag en twinkle eyeshadow från mus längs övre fransraden, och i den duttade jag mitt röda glitter från hot makeup. Twinkle eyeshadow var riktigt bra att fästa glittret med. =)

Under nedre fransraden tog jag den röda från danger zone (mac) och drog uppåt. Enligt mej blev den linjen lite för tjock, men men, lätt att säga efteråt liksom. :P

Lite mascara sen klart. Muffin från mus som highlighter.



Som ni kanske kan se blev det svarta lite flammigt.



cherrykisses

RSS 2.0