Lila

Är hos tobbe och på hans kamera hade jag några bilder på gamla sminkningar som jag kan visa. Idag ska jag iallafall hämta sminket hos min polare, det blir nice!

Ärligt talat har jag faktiskt ingen aaaaning om vilka skuggor jag har användt... Elf (makeupstore) kanske? Och nån ljusrosa.. Jaja, vi struntar i skuggorna idag så får ni bara titta på bilderna. =)Inte perfekt, lite kladdigt, men med övning kan det nog bli snyggt eller vad tror ni?cherrykisses

Min första "mask"-liknande sminkning

Okej, så här ligger det till. Jag har inte en kamera. Och dessutom är mitt smink (nej inte allt, men aa ni fattar.) kvar hos en polare efter vår utekväll i fredags. Så... Det är lite svårt att sminka.
Jag får nog köpa en ny kamera, eller en ny laddare till en gammal kamera, för jag måste ha en, framförallt under utbildningen, vill fota massor då!

Istället ska ni få se en sminkning jag gjorde för jättelänge sen, men som jag dragit mig för att visa upp.. Den känns bara så himla... otroligt... halvfärdig! Tänkte typ maskerad/halloween så det blev en liten mask typ, runt ögonen. Min första sån faktiskt, och total katastrof blev det inte, men som sagt.. halvfärdigt. Borde tagit ut svängarna mer, öst på, använt färg! (Jag är fan en riktig fegis när det kommer till färg har jag märkt.)


Alltså... Ni måste ju få se helheten med en sån här sminkning, tyvärr blev jag ful på alla bilder, men whatever.. Här har ni hela fejset: Jag ångrade mej, men om nån verkligen verkligen verkligen vill se helheten - skrik! Då kanske jag vågar visa fejjan.Nåt som också har stört mej med denna sminkning är att det ser ut lite som ett par glasögon. Haha!

Hur som helst, nu visar jag upp den här, trots att jag dragit mej för det!
cherrykisses

anti flag

Ikväll ska jag se anti flag på klubben, blir nog nice, dom är grymma. Det är några andra band också, typ alexisonfire har jag för mej.
Bloggen är inte nere, har bara pausat från den nån månad. :P Planerar att komma igång med dom ordentligt snart, men är inte nöjd med hur bloggen ser ut eller så, så ska försöka fixa nåt jag gillar mer. Tålamod.. Snart är jag tillbaka!
cherrykisses

RSS 2.0