Helg

I torsdags var jag på grönan för att kolla in nrj in the park, haha. Åkte bergochdalbanan en gång och fyfan vad kul det var! Har inte varit där på flera år och det var sjukt kul, kunde lätt åkt flera gånger till. Vi kollade lite på artisterna och sen tog vi en öl, sen gick vi tillbaka till scenen för att kolla in taio cruz. Och sen kom jag på att jag missat det jag egentligen ville se: johnossi!! Fattar ni vad ovärt haha men skit samma!

Mitt smink från i torsdags såg ut såhär. Alltså jag tycker verkligen det är jättefint med bruna/guldiga/bronziga nyanser. Kanske inte världens coolaste grej men det är fint.

Dåliga bilder jag vet.


Resten av helgen har jag mått så dåligt.. Feber och ont i ryggen och magen.. Så det blev en lugn helg, sjuuukt skönt!
cherrykisses

grafittinaglar

Känner mej värsta töntig som ska skriva om det här grafitti-nagellacket för liksom, alla har redan skrivit om det, men whatever, jag har iaf inte samma åsikt om det som dom flesta verkar ha. Jag tycker nämligen inte det är speciellt snyggt. Ganska fult faktiskt. Jag hade inte tänkt köpa nåt av dom, jag ville inte det, för jag tycker som sagt det är fult. Men jag blev hjärntvättad av att läsa folks bloggar så det slutade med att jag köpte det svarta iallafall.....

Hahaha, men jaja så kan det gå och så här blev det för mej. Har så jäääkla många olika lager nagellack så dom är helt tjocka och buckliga hahaha men vem bryr sej. Tog sjukt tjockt lager av grafittilacket också, men det spelar väl ingen roll? Lär ju bara bli lite annorlunda om man tar ett tunnare lager. Får väl prova det också nån gång.
cherrykisses

jag kan rita, men bara hästar

När jag gick i typ högstadiet/början på gymnasiet kunde jag rita hästar. Haha, alltså det var typ det enda jag kunde rita men fatta om jag hade fortsatt med det, då hade jag varit grym nu ju! Varför det var just hästar jag ritade berodde på att jag var hästnörd. :)

Man kanske skulle börja rita igen, men kul att bara rita hästar haha...

Här är en skiss från typ -06 eller -07 skulle jag tro.


cherrykisses

We just like to party, like to p-p-party yeah
disco heaven

Jag är så dålig på att använda glitter i sminkningar, nu provade jag en ny grej, tog en blå krämglitter-grej från en nyx-palett som underlag och öste på med lovely linnea över, blev nice alltså!


cherrykisses

det är kul att sminka

Jag kladdade lite igår, men jag slarvade en hel del. Men det var kul iallafall haha.cherrykisses

kolla mina naglar!

Alltså dom som känner mej vet att jag aldrig haft så här långa naglar så länge. Jag är värsta nöjd liksom.
Dom brukar alltid skiva sej och så har jag börjat riva sönder dom då, nu skiter jag i om dom skivar sej och har dom alltid lackade. Jaja vem bryr sej haha.
Idag är det fredag, och på söndag kommer mina babes hem. Så frågan är vad man ska göra ikväll...


(om ni undrar över effekten på bilden så... aa jag tycker man ser mindre hur det röda nagellacket är avskavt och dessutom är det kul att fixa med sånna där effekter)

cherrykisses

Från svart till blond 1

Har fixat lite med bloggen igen, jag tycker det blev rätt nice eller vad tycker ni?

Jag har ju varit svarthårig ganska länge men nu har jag bestämt mig för att bli blond, hur ljus jag ska bli vet jag inte, men det visar sej. Har varit hos frisören en gång och ska dit igen i slutet av september, jag vill inte stressa, mitt hår är redan slitet och som vi alla vet sliter det att bleka och hålla på.

Nu ser det typ ut så här, fast lite rödare/kopparaktigt irl i topparna eftersom min svarta färg hade så mycket röda pigment i sig.Fin fiskbensfläta va? hahaha övning ger färdighet..
cherrykisses

RSS 2.0