Skolan

Tänkte visa två bilder jag tog i fredags i skolan, så ni får se lite hur det ser ut. (Det kommer fler bilder senare!) Tycker iallafall att det är jättefint och mysigt här.
Jag går ju eftermiddagar och det är så himla ljust i skolan, inte så konstigt när det är en sminkskola men iallfall, sen när man slutar vid halv 6 och kommer ut blir jag alltid lika chockad över hur mörkt det är ute! Haha. Det är inga fönster i skolan så man hinner liksom inte med när solen går ner. :P


Här är soffan där man kan chilla innan lektionen börjar eller nåt.



Här sitter vi när vår lärare går igenom allting






cherrykisses

femte dagen på makeupstudion

Hej!
Här är ett lite försenat inlägg som skulle kommit upp i fredags, men jag hann inte då så här kommer det istället!

I fredags hade vi lite repetition samt gick igenom suddad dropp och fransskugga.

Den här tjejen sminkade jag i fredags, nu är väl dom här bilderna inte världens roligaste att kolla på egentligen, eftersom skuggorna inte direkt syns, men vi kör på det sålänge, ska försöka fota bättre så man ser. Men man ser iallafall basen och en suddad dropp!


I helgen har jag övat allt vi lärt oss i veckan på två kompisar, det är en läxa vi alltid kommer ha. Baserna blir inte perfekta än, men övning ger fördighet. Blev nöjd med skuggorna jag la på ena polare iallfall!
Och nu precis skrev jag rent alla anteckningar, som man ska skicka in varje helg så att vår lärare ser att vi fattat allt.




cherrykisses

Mörkhyad modell!

Godmorgon!

Jag söker en mörkhyad tjej som vill sitta modell för mej på skolan den 25 februari! Vi kommer sminka en festmakeup/färgsotning! Det är modellkrav den dagen, så det är skitviktigt att jag hittar någon som vill bli sminkad!

Jag känner ingen mörkhyad alls, så om du känner någon, eller känner någon som känner någon som känner någon mörk tjej i stockholm som kan tänka sig sitta sminkmodell - hör av dej till mej, via mail [email protected] så fixar vi telefonnummer. Jag kommer vara dej evigt tacksam!!! :P





cherrykisses

fjärde dagen på makeupstudion

Hej!

Idag gick vi igenom lockskugga och globskugga, och alltså.. Det är ju enkla saker, men shit vad svårt det blir när man måste lära sej att lägga allting med en helt annan teknik än man själv är van vid!

Det jag fick beröm för var iallafall globskuggan, så det känns ju bra! Basen blev jag hyffsat nöjd med, fast den blev inte exakt rätt!


Här är en bild på Suzan när jag sminkat henne, det är bascreme, puder, neutralisering, fransmarkering, mascara och globskugga och lockskugga. (Skuggorna kanske inte syns så bra.) Ingen modellering!



För övrigt har jag typ nästan fått blåsor i händerna av att dra fet-väskan i snön, eftersom man typ plogar vägen med den blir det jäkligt tungt haha!





cherrykisses

I makeupväskan; läppstiftspalett & läppennor

Hellu!

Nu på morgonen har jag fixat om lite i min väska, för förutom den måste jag har med pärm, block, kamera, skor och sånt, och det får typ inte plats i nån handväska, men nu har jag flyttat om så allt som tål att ligga i väskan får plats! Då slipper jag en tung handväska, skitbra.


Tänkte fortsätta visa produkter ut makeupväskan.
Här är läppennorna, färgerna kanske inte visas så där superbra, men det var den bästa bilden jag fick till.




Såhär ser paletten med läppfärger ut. Vissa ser kladdiga ut, för jag tog bort den skyddande plasten. :P




Hörs ikväll!




cherrykisses

tredje dagen på makeupstudion

Hej!

Idag har vi vi gått igenom fransmarkering (som jag av nån anledning tyckte var riktigt kul att göra haha, men måste öva mer såklart!) Vi har också gått igenom mascara, läppglans och grundskuggning. (mjuk globskugga och mjuk droppskugga)

Idag kändes det som att det gick bättre, och det var sjukt roligt!

Jag fotade hon som jag sminkade, men frågade inte om jag fick lägga upp på bloggen, så får fråga imorgon, vill inte lägga upp utan hennes godkännande.
Här är min arbetsyta iallafall. :P



Nu är det som vanligt dags att läsa läxa och renskriva anteckningar!




cherrykisses

Andra dagen på makeupstudion

Hej!

Jag är så trött.. Alltså inte sov-trött men bara slut i kroppen, skitseg är jag.
Jag kommer inte att visa några bilder idag, men tänkte skriva lite snabbt om dagen. Imorgon ska jag försöka fota lite i skolan så ni får se hur det ser ut!

Det känns som att jag har så himla mycket att göra nu, men det jag bestämt mej för att göra ikväll är att läsa på läxan till imorgon, och så ska vi hitta bilder på olika ansiktsformer, och så ska jag börja skriva lite om mina mål och delmål samt beställa mina första visitkort.

I skolan idag fortsatte vi med basen; neutralisering, ansiktsformer och torrmodellering. Vi sminkade oss själva idag igen, men imorgon ska vi börja sminka varandra. Det gick inte så bra för mej idag, basen blev för rosa, dustingen ful och shadingen ojämn på ena sidan. Då blir man ju lite irriterad på sej själv, men det är väl då man lär sej! Jag ska bara öva, öva och öva så kommer det bli bra!
Imorgon innan skolan ska jag lägga bas på mej själv, och då ska den fasiken inte bli så där rosa haha!

Nu måste jag tvätta penslar och skriva rent anteckningar från dagen. =)




cherrykisses

I makeupväskan; ögonskuggepaletter

Godmorgon!
Idag ska vi fortsätta med bas i skolan med några nya moment!

Jag kommer visa produkterna i väskan lite eftersom, och idag börjar jag med att visa ögonskuggepaletterna. Vi har såklart inte börjat använda dom efter bara en lektion, men jag längtar tills man får börja leka med färger haha!








Märket har makeupstudion tagit fram, det heter Färg och man kan köpa det på deras hemsida!





cherrykisses

Första dagen på makeupstudion!

Hej!

Ja, då har man klarat sej igenom första dagen på utbildningen. Jag var lagom nervös när jag gick dit, men det gick bra! Var mest genomgång, ni vet, schema, ordning, betyg, hygien och sånt. Och så gick vi igenom baserna, lite färglära och så. Sen skulle vi lägga foundation på oss själva, bara för att testa. Vi sminkade halva ansiktet med en underton och den andra halvan med en annan. Ingen blev rätt på mej haha! Imorgon ska jag testa att blanda en annan.

Ärligt talat känns det här med foundation som det svåraste, men jag hoppas att jag lär mej med tiden haha.

Blir inte några fler bilder, men jag visar mer av innehållet i väskan under veckan!



Väskan är asfet men den är helt i min smak, skitsnygg ju!




Jag har nu märkt ALLA saker i väskan, och nu ska jag läsa läxan till imorgon och lära mej namnen på foundationsen. Och så måste jag skriva rent lite anteckningar.




cherrykisses

Idag börjar det!!

Godmorgon!
Nu sitter jag här och börjar faktiskt bli ganska nervös, för idag börjar jag ju på makeupstudion! Men det försvinner nog bara man kommer dit, ska bli kul!

Har gjort en ny kategori här nu, som ska handla om utbildningen.


Halv två börjar jag, och jag kommer berätta om dagen senare ikväll när jag är hemma!
Vi hörs.




cherrykisses

sotigt med en twist

En vanlig svart sotning men med grönt under ögat. Visade en likadan fast med rosa istället för grönt för nån vecka sen tror jag, den här är likadan bara att jag ville prova med en annan färg!
Det här gröna blev dock inte aaaalls lika snyggt som den rosa, hade väl en sämre sminkdag helt enkelt haha!




Svart i tri brow
Microshadow satin
Microshadow city jungle
penna darkest shadow
cakeeyeliner



Imorgon börjar utbildningen! AAAHH!!!





cherrykisses

vardaglig guldbrun

Hej!
Tänkte visa en guldbrun sminkning.
Jag har använt två skuggor från makeupcosmetics - sand och glory. Och den guldiga carat från makeupstore.
En skitsnabb och skitenkel makeup som är ganska vardaglig.










cherrykisses

lila uppdatering med cakeliner

Glömde visa en uppdatering jag gjorde på den lila från igår, när jag fotat den kände jag mej inte klar så jag la till lite cakeliner från makeupstore. Två kråksparkar och lite målade fransar på nedre fransraden.

Tycker det blev snyggare nu än innan, vad tycker ni?







cherrykisses


cherrykisses

lekte lite med lila

Hej!
Lekte med skuggor bara för skojjs skull liksom. Här får ni se resultatet.

Färgerna blev lite dämpade på fotona, är lite starkare egentligen.



Like (makeupcosmetics)
Eyedust dream
Microshadow flamenco
Svart i tri brow
Nouba spidegold nr 37



(Står det inget märke är de från makeupstore!)





cherrykisses

4 dagar kvar..

Ja, nu är det bara 4 dagar kvar till jag börjar min makeupartist-utbildning! Ska bli såå kul, får se hur nervös jag är på söndag haha!

Hursomhelst, idag blev det blå ögonlock. Det är den här blå färgen jag inte kan bära upp. Gillar inte den här nyansen på mej själv. Men kände för att leka lite bara.




Microshadow aquarius
Microshadow satin
Microshadow lovely linnea
Svart i tri brow





cherrykisses

dagens brunt

Microshadow Moonstone, svart skugga och några random bruna skuggor från en liten palett jag har. Märket heter typ romeo och julia, den är väääldigt gammal..



Det var inte meningen att eyelinern skulle bli sådär tjock, haha, men så kan det gå!




cherrykisses

Partymejk, men inte så party..

Hellu!

Ja, alltså, ikväll ska jag ut och såhär ser kvällens smink ut. Det är inte vad jag brukar ha när jag ska ut och festa, inte så där mörkt och glittrigt som man ofta förknippar partymejker med. Är dock rätt nöjd, har inte valt läppmojjs än men funderar på att ta nåt färglatt, starkt rosa eller rött!
Då blir det nog snyggt och lite mer party!



( Ni vet hur det är, svårt att få bra bilder när det är mörkt ute.. )


Hoppas ni får en bra lördagskväll!




cherrykisses

gaga ohlala

Lady gaga sticker ut, hon är nyskapande och hon är jäkligt cool. Lite skillnad på henne och typ britney spears och dom där.

Blir inget smink från mej idag, isället inspireras vi av lady gaga.










Jag ska nog kidnappa en vän (N, känn dej träffad!) och sminka lady gaga-style nån gång.




cherrykisses

solnedgång... eller.... nåt

Blev inte alls så snyggt som jag tänkte mej, men så var jag lite slarvig med det oranga som skulle tonats bättre upp mot brynet, eller tycker inte ni?

Jaja, ni får iallafall något att titta på!



microshadow white
microshadow nectar
microshadow sunrise
cybershadow ra
blush metal cherry




cherrykisses

svartrosa

Hejhej,
Idag har jag sminkat. Jag hade en klar bild av hur jag skulle göra, tycker det blev lite coolt. Skulle jag göra om den nu skulle jag dock göra det svarta högre upp mot brynet, så det rosa inte tar över så mycket. Ville att det rosa bara skulle vara en twist, men att mest fokus ändå skulle vara på själva ögonlocket.

Annars är jag nöjd!



Svarta i tri brow
Rosa från viva la diva
Microshadow white
Ögonpenna darkest shadow
Cakeliner svart







cherrykisses

Äntligen lite smink!

Ja, idag har jag faktiskt sminkat mej lite. Jag har inte orkat göra några speciella sminkningar på sistone, mycket beror nog på hur jäkla stökigt jag har haft det bland allt mitt smink, alltså ni skulle sett hur det såg ut... Men nu är allt städat, rent och lite bättre organiserat. Vi får se hur länge det håller haha!


Microshadow flamenco
Microshadow white
Svart i  tri brow
Angel - makeupcosmetics
Cleo - mist




cherrykisses

År 2009

Vissa personer gör listor, andra skriver långa texter om året som varit. Jag har också skrivit en lång text, men den ska inte ni få läsa, för antingen skulle ni tro att jag var kommunist eller bara jävligt lat, så istället skriver jag en enda mening som får sammanfatta mitt 2009:


Man skulle kunna säga att år 2009 var som en mellanlandning för mej, man kan inte direkt göra något för att få tiden att gå, man väntar bara på att planet ska komma och ta en vidare till en ny plats.



lots of cherrykisses

Mitt nyårssmink

Hade ni en bra nyårsafton?
Först käkade jag med två tjejpolare och sen drog jag och mötte Tobbe och fortsatte firandet.


Sminket var lila, med skuggan flamenco från makeupstore, färgen kommer väl inte fram så där superbra på de två översta bilderna, men ändå.
Jag hade tänkt ha ett par fransar som har tre små stenar på ovansidan, men dom var för korta?! Syntes typ inte att jag hade lösfransar och då tyckte inte jag det var nån större mening att ha dom, fick bli två enstaka väldigt långa på varje öga istället..





Ni ska få se hur mitt hår såg ut också, jag hade fixat lockar, sen var håret slickat på ena sidan.. Om ni förstår haha.






cherrykisses

RSS 2.0