speechless ja för fan!

dog lite bara. sinnesjukt bra.


slutprov i teori

imorgon har jag ett stort teoriprov på ALLT vi lärt oss. jag vet inte, det jag kan det kan jag och nu måste jag sova för inget kommer fastna mer ikväll.

vi får se hur detta går...

hej

hinner inte med bloggen som sagt.. tänkte bara berätta snabbt vad som händer. först och främst; panos gick bra i helgen.
imorgon ska jag ha min första fotografering klockan 7 på morgonen, och direkt efter det ska jag åka till ID för att lära mig om deras produkter. på lördag har jag också en photoshoot då min polare linn ska vara modell och har eventuellt en annan fotografering på fredag, beror på vad vi har för lektion i skolan. och dessutom har jag och en polares polare planerat in en fotografering som kommer ske typ om ett par veckor eller så.

igår var jag ute på praktik, det var den skummaste praktiken hittils, men väldigt kul. 8 skådespelare skulle sminkas på en timme, varav två skulle ha dragqueen smink, vi har inte ens haft drag-lektionen än men det gick ändå bra.

sen är det massa annat som ska göras och planeras, har slutfotografering nästa helg tex, och då ska jag ha två modeller och dessutom ska jag sminka mig själv och fotas, så på tisdag har jag faktiskt bokat tid hos frisören. Har inte varit hos en frisör på flera år, det ska bli så jääääääkla nice! Är så sjukt trött på mitt svarta hår, men på tisdag blir det bara klippning, färgning får komma längre fram.


Mitt drömhår, det blir nåt liknande som detta fast jag har ju mycket kortare hår haha. Lugg blir det igen iaf!cherrykisses

Panos

Gomorgon, idag är det lördag men jag är inte ledig den här lördagen heller.. Ska nämligen sminka för Panos Emporio! Känns rätt nice, vill inte misslyckas.

Min lärare erbjöd mej en grym praktik, på en filminspelning två dagar, två skådespelare som skulle sminkas, filmen skulle gå på en bio. Fatta att hon frågade mej av alla människor! Självklart skulle jag gå, men när jag ringde nummret jag fick hade en tjej från en annan skola redan ringt och fått det... =( Men jaja, det var en stor ära att min lärare fråga mej iaf!
Dom får skylle sej själva att dom inte väntade tills makeupstudion hörde av sej... //Cherrykisses

gaga ohlala

Den 8:de maj ska jag se Lady gaga i globen. Det blir grymt. Typ första konserten jag går på som inte är nåt rockband hahaha fatta stort.

<3

http://image3.examiner.com/images/blog/EXID11484/slideshows/090914060907lady-gaga-2009-mtv-vma-14.jpg
cherrykisses

jobbig vecka och massor att göra

Hej!

Den här veckan har varit ganska jobbig, och då kommer inte bloggen i första hand som ni säkert förstår.
Men den här veckan har vi jobbat mycket med färgfoto och svartvitt foto i skolan. Ni kommer få se ett par bilder från två lektioner som jag fotade, men jag är inte hemma just nu så det får vänta lite. 

Vi har också kopierat reklambilder.

Nu är det ju lördag, men jag får ingen ledig helg den här veckan.. Idag ska jag iväg och sminka på Lanzas hårvisning, och imorgon har vi lektion. Nästa gång jag är ledig är inte förrän nästa söndag.
Och dessutom har jag hur mycket jobb som helst att göra, imorgon ska min referenspärm vara klar. (Jag har inte börjat än, och är som sagt upptagen idag... Visst är jag ute i god tid????) Nästa vecka ska mitt och Karros arbete om 20talet vara klart..
Ja.. Sen är det fotograferingar jag måste fixa och massa andra saker... Nu börjar det bli stressigt kan man ju säga.

Hur som helst, igår kopierade vi reklambild i skolan och jag valde den här:
Jag fick faktiskt massa beröm! Speciellt munnen tyckte lärarna jag hade gjort skitbra.
cherrykisses

RSS 2.0