Grönt och lila

Skuggor: Colibri, olive, muffin, white (mus) och cleo (mist)
svart och vit eyeliner och lite mascara.


Muffin över hela ögonlocket, sen har jag suddat colibri i globlinjen och uppåt och lite under nedre fransraden.

Cleo är det lila.

Sen la jag lite av mörkgröna olive i globlinjen

White precis under ögonbrynet, som ändå inte syns så bra, men men.




cherrykisses

dagens; litet test av mus eyeprimer

Snabb sminkning för att göra ett första försök med makeupstores eyeprimer.

Skuggor: Babydoll, brownie, white och jubilee. (mus)


Det var första gången jag provade mus eyeprimer här alltså. Och det jag kan säga än så länge är att ja, den förstärker färgerna. Babydoll är skitfin i sin lilla burk, men utan primer kan iallafall inte jag komma riktigt överens med den. Med primer under blir den samma färg som i burken och är mycket lättare att jobba med!





Tyvärr kan jag inte skriva något senare ikväll om hur skuggorna ser ut efter en hel dag, eftersom jag förstörde sminket nästan direkt när jag var klar med det...
Testar imorgon att ha primern under skuggorna hela långa dagen istället!





cherrykisses

Mus eyeprimer clear

Jag har lånat en polares eyeprimer från mus, för att testa om den är något att ha. Hon gillar den inte, så vi får väl se... Jag är ju en av dom som inte använder mej av primer, så jag har ju liksom inget att jämföra med. Jag har i princip aldrig problem med att mina skuggor "creasar" sej, men jag skulle vilja ha en primer för att förstärka färgerna i skuggorna.


Har testat lite på handen, övre raden är utan primer och undre är med. Och alltså ja, färgerna är ju starkare med primern. Den gröna är colibri från mus, en matt skugga. Är det bara jag som har störst problem med att applicera matta skuggor? Det går liksom inte att få jämnt och blir bara skitfult, en primer är väl det som behövs, men vi får se..



cherrykisses

födelsedag - dagens

Idag fyller min pojkvän 23 år, grattis! =) <3<3

Jag har brun skugga (brownie) och sen har jag tagit eyedusten carat som en eyeliner längs övre fransraden. Lite svart insuddat i globlinjen ; jubilee. Som highlighter är det white och muffin. Alla skuggor är från makeupstore.



Jag är ganska nöjd, den guldiga linern gjorde denna bruna sminkning mycket snyggare, mer party liksom. :P



På läpparna har jag pennan royal pink och favoritglosset marbella ovanpå.



cherrykisses

här kommer fredagssminkningen

Så här såg mina ögon ut i fredags.

Skuggorna är jubilee, aquarius, muffin, darkness, white (alla från mus) och en vit glittrig skugga från nouba.







Jag har fortfarande inte käkat nåt, det är helt sjukt, jag har alltså inte käkat nåt på mer än en dygn. Nu borde jag verkligen fixa nåt att käka!



cherrykisses

bakislördag

Jag fotade sminket igår, men hann inte lägga upp det. Kan säga att det blev blått smink, men jag fegade lite så svart fick vara med också. Jag hade tre timmar på att fixa mej innan jag skulle gå till t-banan, och trots det blev jag lite stressad! Hur sjukt är inte det egentligen?! Hur som helst var festen rolig, och det blev mycket dricka, vilket resulterade i en väldig bakfylla idag, så jag kommer inte lägga upp fredagsögonen förrän imorgon. Jag har inte kunnat käka på hela dagen, nu är klockan 8 och jag ska kolla på robinson, fan vad skönt.

note to self; sluta lifta!!!



cherrykisses

tonight tonight it´s on tonight

Hur ska jag vara sminkad ikväll tycker ni?
Den blå och den guldiga är ju nya skuggor, så jag har testat lite nu innan..

Den blå är ju mer extrem, iaf för mej, jag har nästan alltid svart skugga när det är party. Men vad tycker ni?

Nu är dom ju inte perfekta, eftersom jag bara skulle testa.



Hoppas nån hinner svara och kan hjälpa mej.. :P



cherrykisses

mist mac & mus

En sminkning som är några dagar gammal kommer här!

Tokyo från mist, danger zone från mac och muffin från mus är de skuggor jag använde.


Vit kajal och lite mascara. Mycket enkelt sminkning, och även om det inte är värsta wow-sminkningen så tycker jag ändå inte att den är för tråkig, eller vad säger ni?





Mist-skuggan är en konstig färg, vet inte riktigt hur jag ska beskriva den, men typ orange-rosa-beige kanske är en okej beskrivning. Det är iaf den som ligger i inre ögonvrån, där är den ju visserligen ihop-blendad med röda danger zone, men jaja, det jag ville komma till var att jag börjar gilla mina (få) mistskuggor mer och mer! Dom är ju jättefina, i början tyckte jag inte dom var någon höjdare, men nu känner jag mej alltid lite sugen på att använda dom i sminkningar.


Många, och lika bilder, men ville visa både med blixt och utan! =)



cherrykisses

jag utökar min familj... eh.. sminksamling

Ja precis, idag har jag utökat min sminksamling med ytterligare fyra produkter från makeupstore! =)
Jag hade tänkt skaffa mej en till pensel från mac också, men jag vill nog fundera lite till på vilken jag ska välja härnäst. Tror iof att det blir #219, men jag får se!

Sminkshopping gör mej alltid lite glad! Frågan är bara hur jag ska se ut imorgon på festen?! Fler skuggor att välja mellan gör det ju inte lättare.. Ilandsproblem ohyes.


Eyedust - carat. Guld har det inte funnits bland mina skuggor innan, men har varit sugen på nåt i guld ett tag så den fick följa med hem.
Microshadow - white. En matt vit behövs alltid!
Microshadow - aquarius. Vadå, kan du motstå den där färgen?! Ashet ju.
Läppenna - royal pink. Hot pink är en favorit, men jag ville ha nån ljusrosa också, lite gulligull sådär...

Så fick jag en till pennvässare, skitbra! Tackar tackar.



cherrykisses

Tråkig torsdag

Dagens öga: Brownie från mus bara. Ja, och så lite muffin, vit kajal och mascara såklart. Tänkte att jag även skulle ta beauty marked från mac som eyeliner, men det blev inte så bra, som ni kan se, och jag orkade liksom inte hålla på, så det fick vara... :P Den syns typ ändå inte alls så det gör inget. På den här bilden syns det typ 10 gånger mer än irl. :P


Dagens läpp: Röd läppenna och läppglanset marbella från mus ovanpå. Marbella är rosa, men massa glitter i. Tycker det blev rätt fint.



Helhelten likssssoom: Inte så fin bild, men kan vara najs att se lite mer också. Håret sitter på en boll på huvudet, så ni vet, jag har hår!  ;P



Ja, det har blivit lite tråkiga sminkningar nu, brunt är inte så kul att visa upp, men ibland är det det som passar för dagen liksom.. Men jäklar, imorgon är det ju fredag! Då ska jag på fest, så då hoppas jag att jag lyckas få till en het sminkning! ;)



cherrykisses

Fika-smink

Ja, alltså.. Jag ska gå och fika med en polare, så det här är dagens fikasmink.


Muffin över hela ögonlocket, och sen suddade jag in moonstone i globlinjen. (typ) Röd läppenna från hm och världensvackrasterödaläppstift devil från mus.

Btw, såhär snygga ögonbryn har jag aldrig haft! Testade att blöta penseln och ja, det funkade så mycket bättre för mina bryn iaf! Inte för att dom syns så jättebra här men..



cherrykisses

lekte lite

Ja, jag planerar inte att se ut så här idag, jag ville bara leka lite med sminket.. hehe.

Och jag är verkligen dålig på att sätta fast lösfransar! Speciellt när dom är så här sjukt långa, det är verkligen inte min grej, har bara satt fast lösfransar en gång innan haha, så mobba mej inte för hårt.. ;P







Dagens kommer upp senare!



cherrykisses

Blåglitter

Åh vad nöjd jag är, den här sminkningen är ännu snyggare irl. Färgerna, skuggningen och formen är perfekt enligt mej. (Nåja.. nästan, allt kan alltid bli bättre.. :P)
Det är ingen svår sminkning, men vad spelar det för roll, jag diggar den!


Jag la min älskade jubilee (mus) i globlinjen och under ögat, och suddade uppåt lite mot ögonbrynet. (Som för övrigt måste noppas.. NU!)

Sen min "nya" favorit deep truth (mac) över typ hela ögonlocket. Ja, det är den blåa liksom.. Blandade ihop den med det svarta.


Vit kajal och sen min nya glitterliner längs övre fransraden. Och mascara.. Klart!



Jag börjar verkligen gilla blått, allt pga deep truth antar jag..


cherrykisses

svartlila

Vill visa en svartlila sminkning.
Enklare än såhär går det inte att göra! :P









cherrykisses

lite shopping

Idag blev det lite nya saker. Lite billigt från hm, läppenna, glitterliner och en vit skimmrig skugga, sen köpte jag även en grön och en rosa eyeliner från hotmakeup eftersom dom bara kostade 50 kr nu, förrut kostade dom över 100 spänn har jag för mej! Då tyckte jag det var lite dyrt, men nu slog jag till såklart..


(Jag har spillt nagellack på min dator haha)



cherrykisses

Sotat med lite vitt och rosa

Det blev ingen ny, förbättrad stjärnhimmel idag, istället gjorde jag en sminkning som jag haft i hjärnan länge nu.


Först la jag lite vitt mitt på ögonlocket.

Sen babydoll i inre och yttre ögonvrån, och på den la jag min rosa skugga från VLD.

Sen gjorde jag som en linje i globlinjen med min svarta jubilee från mus och pillade och suddade osv tills jag blev nöjd.

Sen fyllde jag på det vita igen och blendade bara ihop det vita och rosa lite.

Sen la jag vit kajal. Och jubilee under nedre fransraden.

Muffin från mus och lite av den vita använde jag som highlighter. Lite mascara på övre fransarna också.

Jag tycker det blev najs! =)


cherrykisses

Glitter, stjärnor och sotat

Här kommer ett inlägg jag skrev för några veckor sen, men aldrig publicerade. Jag ska göra nån liknande, men som känns mer färdig än denna nån dag.. Kanske imorgon!


Först sotade jag med svart, och eftersom jag blev så jäkla nöjd med det var jag tvungen att fota, jag menar.. OM jag skulle råka fucka upp sminkningen sen, när jag gjorde nästa grej.

Sen la jag på lite av eyedustet darkness från mus för att få det svartare. Och några små stjärnor.

Sen la jag på några fler stjärnor och även lite rött glitter på ögonlocket.

Det känns ju helt klart halvfärdigt, och jag vill bara fortsätta, utveckla stjärnhimlen hehehe. Nej men typ, lite glitter där, lite prickar osv.. Synd att jag inte tänkte på det.



cherrykisses

Partyfredag

I fredags var jag skitnöjd med mitt smink, det var inget konstigt, bara svartsotat, men det var jäkligt snyggt. Tog tyvärr ingen bild på sminket, men här får ni iallafall en snygg bild där man ser lite lite.

Vi var på anchor och det var party på tjejtoan. höhö





cherrykisses

dagens

Idag ser jag ut såhär. Muffin från franskant till bryn, och sen borsta in en lös lila skugga, ni ser var den är. Den lila är från nouba, orkar inte kolla nummret nu.


Enkelt och snyggt, tycker jag.










cherrykisses

slarv

Elf, colibri & babydoll från mus. Och ett litet, litet svep med deep truth (mac) i globlinjen.






cherrykisses

today

Det ligger en grön skugga i globlinjen som suddats uppåt, men den syns inte så bra, det är grönare irl. Sen har jag bara lagt en brun skugga och sen en vitglittrig i inre ögonvrån.











cherrykisses

igår; onsdag

Igår hade jag det här sminket.

deep truth - mac
music - face
jubilee - mus
muffin - mus









cherrykisses

lila toner

Mycket enkelt sminkning, ville testa nya penseln, och omg spring och köp!

Skuggorna jag använde:

beauty marked - mac
muffin - mus
elf - mus
cleo - mist

cleo blir gärna lite flammig, tror mists skuggor blir bäst med en primer under, och det använder ju inte jag. (än)









cherrykisses

blending brush 217 från mac

Äntligen är den min!

Har velat ha den här rätt länge och ja.. nu ligger den här bredvid mej. =)





cherrykisses

grönt

Det är inte ofta det är grönt på mina ögonlock.
Jag har bara använt matta skuggor, eller ja, förutom muffin. De gröna skuggorna är olive och breath från mus. Blandade även i lite lite svart i yttre kanten för att det skulle bli lite mörkare där.









cherrykisses

Persika

Känner mej som en persika... eller vad heter den där frukten som ser ut såhär?

Jag är lite besviken på mej själv, den här sminkningen kunde jag ha jobbat mer på och fått den riktigt snygg, men nu gav jag upp..

Sunrise och ra från mus och hms lilla, skitbilliga röda skugga som inte säljs längre.

Jag har fått önskemål om bilder när jag blundar, ska verkligen försöka få till det ofta nu!











cherrykisses

Gult och svart

Ra & jubilee.
 Orkar inte skriva mer.









cherrykisses

Leopard

Jag är lite galen i allt som är leopardmönstrat... Så när min vän för typ 3 veckor sen skickade en bild på hur hon sminkat sej tänkte jag att ja, nån gång ska jag testa det. Inte förrän idag har jag vågat mej på det. Leopardmönster såklart! =D

Jag är hyffsat nöjd med mitt första försök, men eftersom själva "grundfärgen" eller vad man ska säga blev lite för mörk för mej ska jag försöka igen nån annan dag med en ljusare grundfärg, så att det passar min hy lite bättre.

Jaja, här är mitt första försök till leopardmönstrade ögonlock. =D




cherrykisses

deep truth

En enda skugga - deep truth (mac) .. eller okej, lite, lite brun skugga under nedre fransraden och muffin som highlighter, men det räknas inte.

Jag tycker deep truth är jäkligt snygg, men har typ aldrig använt den, vet inte riktigt hur jag ska använda den liksom. Men att ha endast den tycker jag var skitsnyggt!









cherrykisses

Mars

Sminkningar under mars månad.
Fulast? Finast?












Oj, vad många det blev! Jag langar bara upp ögon, inte läppar osv.



cherrykisses

bruna onsdagsögon

Jajamänsan, det stämmer. Bruna onsdagsögon! Häftigt.... not

Men det blev ganska snyggt för att vara brun om jag får säga det själv. Brownie (mus) över ögonlocket, dirt bag (too faced) i globlinjen och sen på dirtbag la jag svarta jubilee från mus, så det slapp bli sådär grymt bajsbrun-tråkigt. Lite svart liksom, kan det bli bättre? Och enklare!
Highlighter är muffin. (Behöver jag ens skriva det?!)

Utan blixt:




Med blixt:



Brownie är verkligen den snyggaste bruna jag sett! Hittils .. :P Perfekt liksom, chokladbrun. mums.



cherrykisses

RSS 2.0