lila is the shit

Skuggor från färg.

Lite slarvigt kladd, men jag älskar det ändå, asnice, ska göra nåt liknande snart igen fast inte på fem min liksom.cherrykisses

Åh titta

Titta vad jag hittade, saknar det. Det känns så sjukt, hur kunde det gå så sinnessjukt fort?! Är ju fasiken 8 månader sen jag gick till Makeupstudion första dagen på utbildningen.


Här är en bild från en lektion när vi kommit lång i utbildningen, vi skulle sminka Las vegas/showgirl makeup. Jag minns hur kul jag tyckte den sminkningen var, N blev fan ashet haha! Jag sitter längst till höger på främre raden.Här var typ hela min klass ute på en praktik, vi sminkade Lanzas modeller, dom hade nån hår/frisör-grej, vi sminkade modellerna.cherrykisses

Från svart till blond 2

Igår var jag på mitt andra frisörbesök för att bli ljus, och så här ser det ut nu. Jag vet inte, i vissa ljus ser jag faktiskt blond ut och i vissa mer ljusbrun. (Och i vissa ganska gul haha) Men det är ju på rätt väg iaf. De röda pigmenten ville inte släppa än, men frisören trodde att de skulle försvinna nästa gång. De är ändå mindre röda nu, känns bra.

På den här bilden ser håret ljusare ut än vad det ser ut IRL tror jag. (har som ni märker svårt att avgöra min hårfärg just nu hahaha) Men ja det är mycket ljusare, fotade typ vid fönstret nu i morgonsolen.

Klippte för övrigt av några centimeter också, lika bra, i topparna är det ju ändå rött och det var så slitet, så lite kortare hår, men lite ljusare är jag nu. =)
cherrykisses

black and white

cherrykisses

fredagspartybilder

Min vän har flyttat hemifrån och det är asnice och i fredags var vi där innan vi drog till Anchor.
Har sett sjukt vackra bilder från kvällen, jag delar med mig av två.

Coola gänget innan ölen flög hahaha.På väg hem är det poser på hög nivå som gäller.cherrykisses

RSS 2.0