Skogsröjet

Nu är jag hemma från skogsröjet. Behöver sova mycket i natt, sov i en gympasal på en sån där trampets i natt, sjukt! Men fan vad bra det var i helgen. Rocknroll allstars lirade så jäkla bra, ni måste lyssna på dom: http://www.myspace.com/rocknrollallstars

Såg hardcore superstar också, och det var sjukt. Fy fasiken va bra dom var!!

Jag glömde såklart ta med tobbes kamera, men sångarens flickvän hade kamera, så hon har fotat dom här bilderna.


Världens finaste pojkvän på scenen.





Det var så kul, och nu är man tillbaka till verkligheten - ska på en arbetsintervju imorgon, lär ju inte få jobb men är igång nu iaf. Det är på en ny nattklubb, dom söker lite olika personal. På tisdag ska jag också träffa några människor i nån form av arbetsintervju... Vet ärligt talat inte riktigt vad det är för något, men jag kan säga så att annonsen lät jäkligt intressant, så det ska bli kul att få mer info!




cherrykisses

Orange

Mer orange idag! Gjorde denna för ett par dagar sen och det är en väldigt enkel sminkning.
Det lustiga är att jag nästan avskyr orange egentligen, skulle typ aldrig klä mej i orangea kläder eller så, men som ögonskuggor... mums! haha ;P


Det enda jag har använt är sunrise från makeupstore (min enda oranga skugga hehe..) och en matt svart skugga! Använde iof lite tokyo från mist också.






Jag åker bort över helgen, kommer tillbaka på söndag! Ska nämligen till skogsröjet i norrköping tror jag det är. Tobbe ska lira där, ska se hardcore superstar också! =D Lär bli kul!
Får se om jag gör nåt smink idag värt att visa upp, annars är jag tillbaka på söndag igen!



cherrykisses

Soliga färger

Jag har inte uppdaterat på sjukt länge nu,(okej sjukt länge var att ta i..) men jag har verkligen inte orkat, inspirationen har inte funnits och då tycker jag det kan vara lika bra att strunta i sminket några dagar.. Jag har försökt lite, men nä.. Det blev så tråkigt och inte bra så då har jag inte ens orkat klippa ut ögonen (låter äckligt, men ni fattar..) från bilderna och lägga upp på bloggen.

Men idag kände jag för lite soliga färger, och har faktiskt några andra i liknande färger att visa upp också, men jag visar det nån annan dag så att det blir lite variation.



Skuggor: White, satin, sunrise och ra från makeupstore, beauty marked från mac samt en röd från hm.




Blev ganska nöjd med den här ändå, vet inte vad det är men jag gillar att sminka med dom här färgerna, kan bli så coolt!



cherrykisses

jobb och smink

Idag ska jag jobba (!!) halvdag på mitt gamla jobb, så jag ville ha ett hyffsat neutral sminkning, fast samtidigt kände jag att jag ville vara sminkad, och inte bara köra lite concealer om ni förstår vad jag menar..

Så det fick bli en tjock eyeliner, och lite brun skugga som jag också blandade i lite svart i.








cherrykisses

Stagedive igår

Jag förstår om ni som läser min blogg pga sminket inte uppskattar mina inlägg som inte handlar om smink, men det blir ju inte så många sånna inlägg, och jag vill ha det ibland, det är kul att kolla tillbaka sen...

Fyfan vad kul det var igår. Vi var sjukt trötta när vi drog dit eftersom vi hade gått upp astidigt, dessutom regnade det, men sen när vi kom fram till Nykvarn så kom solen fram och det blev sommar igen! <3 Helt perfekt, som det var igår vill jag alltid ha det, det var frihet. Det kanske låter överdrivet, men fan vad kul vi hade igår.

Vi tog mycket bilder igår, så nu ska jag bildbomba.


Spelschemat


När nour och jag kom dit och insåg att det inte fanns öltält inne på området drog vi till en pizzeria några meter bort innan vi skulle kolla spelning.


Efter det drog vi in på området igen och kollade när Tobbes band rock n roll allstars lirade. Det var kul!


Inne på en bajamaja efter spelningen, hahaha.


Sen drog vi till bilen och chillade i solen och drack öl. Visst är Tobbe och Nour snygga?!


Nour och jag.


Tobbe, jag och Kalle.


Tobbe och jag.


Sen var det dags att dra till en annan pizzeria och käka pizza. Haha Max visar sin mat.


Sen chillade vi lite här med vinet. Tobbe, Max och Nour.


Jag, Max och Nour.


Sen skulle vi in på området igen, jag och Nour ser nog nåt kul..


Han i bakgrunden hette Glenn och var från Norrland, han var minst sagt lite lustig haha.


Oerhört smickrande bild på Nour, Tobbe och mej. Här hade det blivit kväll och vi var tillbaka på en av resturangerna. (Jag röker inte, nu vet ni det.)


Lite av folket som vi satt med där, hahaha.


Sen lirade Milencollin sist av alla. När vi drog hem var jag så sjukt jävla trött, somnade på tbanan, helt utmattad.




cherrykisses

Stagedive

Idag ska jag till stagedive day out för min pojkvän ska spela där, lyssna på hans band förresten: http://www.myspace.com/rocknrollallstars
Ska se Milencollin också! Woho!

Dagens smink är svartsotat! Funkar alltid så det kändes bra, men det regnar ute så jag hoppas sminket håller... :P
Förlåt för seriöst typ världens sämsta bild, men jag hinner inte fixa bättre!





cherrykisses

no mascara

Vet ni vad jag tycker är najs?
När man fyller i brynen, pillar dit lite concealear, puder, rouge, men skippar mascaran och kajal! Jag har kommit på att om jag ska vara "naturligt" sminkad är det här bättre än att ha mascara, jag vet inte, men mascaran gör att jag känner mej ännu mer naken på nåt sätt... :P Konstigt, men så är det för mej, känns på nåt sätt som att ögonen blir mindre.
Fylla i ögonbrynen är det viktigaste tycker jag, sen kan man lägga på det man känner för eller skita i resten.

I know, det är en jättekonstig bild, men jag hatar bilder på mitt ansikte frammifrån (speciellt när jag inte har ögonskuggor).. Därför får ni den här.

Lipstick bare från makeupstore. (Kärlek på den!)


Så vad tycker ni? Ser det ut som att jag precis klivit upp ur sängen eller ser det okej ut uta nmascara?



cherrykisses

färgglad torsdag

Idag gick det lite bättre med penslarna, även om det inte blev något spektakulärt... :P hehe. Tycker ändå att det blev rätt fint, men eyelinern kan jag ju jobba på..

Skuggorna som jag har använt är: flamenco, white, eclipse och ra från makeupstore samt cleo från mist och eyedusten music från face.

Först ligger ra i inre ögonvrån, sen eclipse på mitten av locket och i yttre ögonvrån ligger music. Sen la jag på eclipse över ra och blendade ihop allt. Cleo ligger i globlinjen och är suddat uppåt utåt, flamenco som är mörkare än cleo la jag i globlinjen för att mörka ner lite bara. White är highlightern! =)



cherrykisses

lek med smink

Jag har bestämt mej för att visa upp sminkningen som jag tyckte blev så dålig, om ni läste inlägget under... Vad fasiken tänkte jag, jag har ju lagt upp många riktigt dåliga sminkningar förrut, och det är väl bara bra att fejsa sanningen liksom, man är inte alltid på topp, och jag vill kunna gå tillbaka och se hur jag utvecklas i framtiden, så här kommer den!


Meningen var inte att det skulle vara en vanlig sminkning som man går ut på stan med, men det förstår ni säkert... :P
Lekte lite med färger och former, och så här blev det.

Skuggor: satin, babydoll, flamenco och sunrise från mus.



cherrykisses

Babbel om fult smink.

De senaste dagarna har jag velat göra coolt, roligt smink. Jag blev så himla nöjd med min senaste sminkning, ni vet den där konstiga svartvita med lösfransar och så? Men det går inte, ärligt talat, idag var mitt sminkförsök på dagisnivå... Sjukt fult. Jag ville som sagt göra något lite mer annorlunda och nej, det går tydligen inte.
Jag är väldigt självkritisk när det kommer till smink, alltså det ska vara perfekt, det ska se proffsigt ut, men det gör det inte. Jag blir ledsen då och undrar om jag kommer kunna bli så bra som jag vill bli.... =(

Jaja, det jag gjorde idag blev jag iallfall nöjd med, men det var bara en sotning, så det är ju inget speciellt liksom. Iof så borde jag vara nöjd, för jag försöker fortfarande sminka den perfekta sotningen, och idag blev jag sjukt nöjd! En av de snyggaste jag gjort tyckte jag...

Sen kom kameran fram och visade ett resultat som inte alls ser lika bra ut som irl.
Tro mej när jag säger att det är snyggt i verkligheten!
Kameran verkade inte vilja se det ögat ser idag... Jaja, det kanske går bättre imorgon.. Eller sämre.


Ja, ni ser ju själva. Ser inte en bra ut, bara kladdigt och fult ut. Dessutom fick jag för mej att lägga till gröna glitterlinern och då blev det fulare, skulle låtit det vara helsvart. Nu blir jag ledsen... =(




cherrykisses

Bilder från fotograferingen!

Minns ni att min polare skulle bli fotad och jag fick sminka henne? Nu har bilderna kommit från fotografen iallafall, jag visar några. =)
Kom ihåg att det var första gången för både modellen och mej!


Visst är hon vacker?!







Fotograf: Karl F
Modell: Nour
Makeup: Jag




cherrykisses

Dålig uppdatering

Jag  vet att det har blivit dålig uppdatering på sistone, och så kommer det vara ett par dagar till. (Med sminknignar alltså, vi får se om det kommer nåt annat inlägg.) På onsdag tror jag att jag ska vara tillbaka igen! Glömde liksom sladden till kameran, men jag tog med kameran när jag åkte till pojkvännen. Ska iaf sminka så kanske jag har nåt kul att visa upp sen. =)



cherrykisses

3 nya skuggor

Idag fick tre nya skuggor följa med mej hem från makeupstore.
City jungle, flamenco och eclipse. Väldigt fina tycker jag, får testa dom de kommande dagarna! =)


Köpte också några sånna där svampar från hm ni vet, skumgummisvampar. Heter det så? Har typ hjärnsläpp.. :S Kan vara bra när jag ska sminka andra och så.



cherrykisses

Annat än smink

Även om man inte kan tro det, så finns det andra saker jag är besatt av än smink. Visserligen ligger smink högst på listan, men förutom smink finns där också skor. Jag har köpt sjukt många skor på senaste tiden, och dessa köpte jag idag. Horigt snygga eller vad?!






cherrykisses

Annorlunda och roligt med fransar

Tanken var att den här skulle upp igår, när jag hade gjort den, men istället kom ingen sminkning alls upp. Det var nämligen så att kameran dog när jag hade lyckats ta några bilder på den här sminkningen, då var det bara att hoppas på att nån av bilderna dög iallafall och vänta på att Tobbe skulle komma på kvällen med laddaren....

Och jag hade tur! Några av bilderna blev faktiskt helt okej. =)


Lösögonfransar vid nedre fransarna ser man ju ibland, men jag har aldrig testat det och igår var jag riktigt inspirerad så jag körde på! Ville göra nåt annorlunda, itne något man går ut med på stan men kanske till en fototagning eller nåt sånt.. Ja, ni förstår nog. Nåt annorlunda.

Jag älskar att ögonen är så olika! Men blev det lite föööör tomt på det utan neder-fransar, eller vad tycker ni? Först tyckte jag att det var jättesnyggt och lagom, sen när jag tittade noga tyckte jag att det såg lite tomt ut... Det kan vara svårt att säga när man själv gjort nåt.. Så vad tycker ni?

Det är ju en rätt enkel sminkning, gäller bara att få på lösfransarna haha..

Jag har använt: ögonskuggor - jubilee, white, satin och brownie. Svart cake-liner från makeupstore.
Vit kajal från hm, och läppstiftet Bare från makeupstore.

Vet inte om ni är intresserad av basen, men det är studio foundation ultra från mus och så har jag öst på med rouge, ett gammalt från lumene och även lite metal cherry från makeupstore.


Jag fixar aldrig mina sminkningar i photoshop när jag ska visa upp i bloggen. (Visningsbilder osv kan jag ju ändra men itne när jag ska visa en sminkning.) Men kolla, här ändrade jag lite kontrast och ljus bara, skitsnyggt tycker jag.




cherrykisses

Tankar

Dom flesta som läser min blogg känner inte mej, och har ingen aning om hur jag är som person, eller vad som händer i mitt liv. (Utom när jag skriver om nåt såklart.) Jag kan ju berätta att det som fyller mitt huvud allra mest nu är ångest, och krav på att jobba, samtidigt som jag vet vad jag vill men inte kan göra det just nu. Jag vill så mycket, det är en sån otroligt skön känsla att veta vad jag vill, eftersom jag så länge jag kan minnas inte har brytt mej ett skit ärligt talat. Jag har alltid sagt att när gymnasiet är slut då jävlar är jag fri, ska aldrig mer sätta mej i en skolbänk, ska skaffa nåt skitjobb för att få pengar och sen bara ha kul, man lever inte för att jobba, men jobbar för att leva.
Jag är fortfarande samma person, och håller fast vid vad jag alltid sagt, FÖRUTOM att jag faktiskt vill utbilda mej nu, men det är ju inte riktigt att "sitta i skolbänken" jag vill göra, nu handlar det ju om en utbildning i smink.

Igår träffade jag en polare som också har höga mål, kan man väl säga. Vi pratade mycket om framtiden och om att det är bra att folk hjälper varandra, för alla har höga krav, är det inte att bli världens bästa makeupartist.... ;) ....så är det att kunna leva på sin musik eller konst. Då är det viktigt att man har vänner som stöttar en och hjälper till när dom kan.

Vi ska nog sammarbeta lite hon och jag, göra nåt projekt. Hon inspirerade mej och verkade ha mycket ideer i huvudet haha. :P Jag har massa ideer också och vill lära mej nya saker och bara få skapa det jag har i hjärnan, om ni fattar.

Jag är trött på att ta tråkiga bilder med tråkiga sminkningar på, jag vill gå vidare, utvecklas, experimentera - skapa. Framförallt bli bättre.


Jag ska utmana mej själv lite nu, man måste ju våga satsa! Vi får se vad som händer. Fråga inte vad jag vill ha sagt med det här inlägget, det behövde bara komma ut.

<--bra





cherrykisses

Lila ögonlock och eyeliner

Här får ni se en lila sminkning, jag har ju lite grönaktiga ögon så jag gillar lila, är nöjd med själva skuggorna och eyelinern som ligger på övre fransrad, men linern under ögat förstör allting. Ja, ni får se själva. Annars diggar jag själva iden.

Skuggorna är cleo från mist, jubilee, muffin och satin från makeupstore samt en ljusare skimrig lila skugga från min lilla palett som jag fick när jag kom tvåa i tutorialtävlingen. Jag gillar den paletten, kanske ska visa upp den nån dag, kunde ju inte göra det när jag fått mitt pris pga kameran...

Svart cakeliner från makeupstore och vit kajal från hm.



Jag älskar cleo från mist, det är den lila som ligger i globlinjen, först gillade jag inte mina skuggor från mist, men nu tycker jag dom är sjukt fina och lätta att jobba med! Måste ha fler, många fler!





Ni ser ju tydligt hur ful den svarta linern under ögat blev... Det irriterar mej, jag måste bli bättre.



Idag har för övrigt varit en mycket jobbig dag.




cherrykisses

sot med glitter

Här kommer en sminkning, som inte är så snygg och nogrann.
Inge konstigt, en sotning med random svart skugga, muffin som highlight, mascara och kajal. Men så la jag till massa glitter ovanpå.

Något jag ska börja öva mer på, och bli nogrannare med är skuggor/kajalen under nedre fransraden, det är jag inte så bra på, det kan man se på de flesta av mina sminkningar tycker jag.


Ignorera spillet under ögat.




cherrykisses

Harry b james

Jag var ju borta natten till igår, var nämligen på Åland med min farsa. När jag kom hem igår var jag sjukt trött, men vi bestämde oss för att gå ut iallafall. Min trötthet gjorde att jag inte orkade lägga ner tid på sminket, så det var ganska fult, på ögonen alltså.. :P Rouget var dock skitsnyggt måste jag säga, öste på med mycket, i vanliga fall tar jag bara väldigt lite, men ooh vad jag gillade när det var starkt rouge! Sminket syns typ ändå inte på bilderna, men nu vet ni.


Jag och Nour hemma hos mej innan vi drog ut.


Jag och Nour posar i spegeln haha.


Tobbe, Linn och Nour på hbj, jag gömmer mej.




cherrykisses

eyeliner

Lekte lite mer cake-linern från makeupstore. Är nöjd, men skuggorna blev inte så värst "wow" men eyelinern är jag nöjd med.

Skuggor jag använt är: blush metal cherry och microshadow muffin  från makeupstore, dirt bag från too faced och fashion från makeupcosmetics.





Länge sen jag var uppe så här tidigt... Har lite brottom, för jag ska bort idag, men kommer hem imorgon!



cherrykisses

färgglatt orange-rosa

Idag fick det bli massa färger!

Skuggor som jag har använt är: breath, babydoll, ra, sunrise och muffin från makeupstore samt cleo från mist.
Svart cake-liner från makeupstore som jag nyligen köpt. Gud vad nice det är att äntligen ha en bra eyeliner! Har inte haft nån sen min gelliner från face torkade ut.

Jag är faktiskt riktigt nöjd med den här sminkningen, irl är färgerna mycket starkare och åh, det är bara så snyggt, dom lyser nästan. :P Ni vet ju hur det blir när man ska försöka fota... Färgerna blir ofta tråkiga... Men men! Det enda jag inte är helt nöjd med är under nedre fransraden.





Jag provade med några lösögonfransar också, visst blev det rätt snyggt?! Väldigt långa är dom, tycker jag iaf.. Men så är inte jag van att ha lösfransar. :P





cherrykisses

Man kan bli vad man vill? Nja....

Det finns en sak jag vill jobba som - makeupartist. Jag kan inte bli det, för jag har inte pengarna. Jag skulle göra typ vad som helst om jag bara fick gå den utbildningen jag vill gå. Jag vet att man måste kämpa för att få jobb sen, men eftersom jag äntligen känner att jag faktiskt vill göra nåt, och det är det enda jag vill är jag beredd att slita häcken av mej.
Om jag fick gå utbildningen skulle jag verkligen försöka för att bli så bra jag bara kan, jag vill bli bäst, ingen medelmåtta. Det känns bara så typiskt, när jag vill något finns det andra hinder ivägen - pengar.




cherrykisses

glitter och strass i rosa

En sminkning jag gjorde för några dagar sen när jag bara lekte lite med sminket. 
Svart och rosa skugga, kraftig eyeliner och sen rosa strasstenar och rosa glitter. Just glittret tycker inte jag blev så bra, ser bara konstigt ut.
Jag satte dit lite prickar med min rosa eyeliner från hot makeup också.






Jag vill försöka med lite mer glitter, strass och sånt. Göra lite mer konstiga, coola sminkningar.. Får se om det blir bättre nästa gång! =)




cherrykisses

Fotografering & medusa

Jag hade ju tänkt skriva i bloggen igår, men det blev ont om tid och jag kom inte hem på kvällen, så jag får skriva nu istället. :P Det roliga jag gjorde igår var att jag sminkade en vän som skulle fotograferas! Det var skitkul och jag vet att det är det jag vill göra nu.

Självklart var sminket jag la inte perfekt och så, men det är liksom första gången jag sminkar någon för en sån fotografering! Med utbildning och lite mer erfarenhet ska jag bli grym.
Jag ska visa nån bild här i bloggen sen så ni får se!




Efter fotograferingen begav vi oss till Medusa och drack lite öl med Tobbe och Max, jag var så himla glad efter fotot, det var en lättnad på nåt sätt, och så kul så vi blev party och drog dit!


Jag och Tobbe på Medusa. Jag var riktigt sliten och äcklig efter fotograferingen kan jag säga, det var äckligt varmt.


Haha sjukt rolig bild på Max och Nour.



cherrykisses

Blåturkossvart

Här får ni se en blå sminkning som jag gjorde idag.

Skuggor jag använt är: satin, aquarious, jubilee, colibri - alla från mus. Sen har jag också lagt en skimrig turkosaktig skugga från en liten palett vid inre ögonvrån.



Jag är inte så nöjd, alltså det kan ju bli riktigt snyggt, men jag är inte så skillad än för att det ska bli perfekt. Men övning ger ju färdighet som vi alla vet. ;P Dessutom tycker jag inte att den här blå färgen passar mej så bra, men det är ju en annan sak!






Imorgon ska jag förresten göra något alldeles speciellt som ska bli skitkul. Skriver om det imorgon!



cherrykisses

gårkvällen/nattens smink

I torsdags gjorde jag den här sminkningen och fotade dessa bilder, jag tyckte det blev så himla snyggt så igår när jag skulle ut och parta hade jag den här sminkningen. MEN det var faktiskt mycket snyggare igår! Synd att jag inte fotade det istället.. Då hade jag i lite svart i globlinjen för att mörka ner det lite. Och glitterlinern var lite tjockare och sådär. Lite mer party helt enkelt!
Jag brukar faktiskt inte vara så nöjd med sminket när jag ska ut som jag var igår, i vanliga fall kör jag bara svart när jag ska ut men det är det slut på nu! För tråkigt.



Det jag har gjort är att jag la satin över hela locket och sen la jag gröna skuggan olive i globlinjen och suddade kanterna, la olive nedanför nedre fransraden också. Glitterlinern är min nya sputnik, gud vad jag misstänker att jag kommer missbruka den! Hur snygg som helst! Svart cakeeyeliner på nedre fransraden. Allt det är från makeupstore.
Vit kajal på vattenlinjen, från hm.



Som sagt, ser lite tråkigare ut än vad jag hade när jag gick ut, men ni fattar ju grejjen! Tänk er bara att det var lite mörkare, lite glittrigare, lite nogrannare, lite snyggare... ;)



Kvällen var kul, men slutade med att jag vinglandes på klackarna mötte upp storebror och sov hemma hos honom. Orkar inte mer nu tror jag, orkar inte supa och fucka upp saker. Orkar inte ha huvudvärk, jag börjar bli gammal.



cherrykisses

bare lipstick

Igår kunde jag inte hindra mej själv från att köpa ett nytt läppstift.. Det var så perfekt och jag var tvungen att ha det! Bare heter det och kommer från makeupstore.


Det ser inte riktigt ut som att jag köpte det igår, det beror på att det följde med på krogen igår, lite slitet sådär dagen efter.. ;) Så kan det gå!


Så här ser det ut på handen, jag visar det på läpparna nån annan dag! Jag älskar det iaf!


cherrykisses

Tillbaka

Hej!
Nu var det länge sen jag skrev här i bloggen eller visade nån sminkning... Men jag har varit i norrland den här veckan, gud vad jag har flängt runt i sverige de senaste veckorna alltså! Men nu när jag inte har någon resa inplanerad kommer bloggen bli mer som den var förrut, bra va! =)


En kväll satt vi och drack vin och spelade spel (yatzy är bra underhållning när man är i norrland där det inte finns nåt att göra!) och jag fick för mej att jag ville ut och plocka blåbär, så det gjorde vi! Gud så gott det är med blåbär, det värsta är att jag måste typ kolla varje blåbär innan käkar det, eftersom jag inte vill käka maskhål med eventuella maskar i eller nåt sånt. Det är jobbigt att käka blåbär när man är som jag... =(

Har inga fler bilder från norrland, eller jo, men dom är suddiga och dåliga. Men det skiter vi i, snart ska jag lägga upp ett sminkinlägg här på cherrykisses!



cherrykisses

RSS 2.0