nyårsafton

Gott nytt år!
Jag har precis blivit klar med kvällens sminkning, jag kan säga att jag har kämpat. Gjorde först två försök, men var tvungen att ta bort. Så här blev iallafall resultatet, kanske inte riktigt så perfekt som jag ville att det skulle bli, men helt okej med tanke på de två första försöken. På bilderna ser man väl inte riktigt glittret jag har lagt som en eyeliner i yttre ögonvrån, men det finns där iallafall.

Första försöket att fota ögonen också, hehe, hoppas jag blir bättre! Ser mycket bättre ut med öppet öga...
Det blev ju en väldigt enkelt sminkning, jag använde bara en vit och en svart skugga från Viva la diva, mascara och glitter från MUS. Vit och svart kajal från HM.Cherrykisses

nagellacks-köp

Stod och höll i dom här igår, men blev för snål, idag var jag inte lika snål så dom fick följa med hem. =)
Två små nagellack från Depend, det grå är nr 104 och det blå nr 41. Skitsnygga tycker jag färgerna är. I flaskorna iallafall, men jag har inte lackat med dom än, så man vet ju aldrig. Hur som helst så kostar dom bara 25 spänn.

Lägger upp bilder när jag provlackat dom senare.


(klicka på bilden)

cherrykisses

call me cherrykisses

Ännu en till sminkblogg...
Anledningen till att jag har bestämt mig för att skapa en egen sminkblogg är för att jag älskar smink. Men även för att jag vill kunna gå tillbaka och titta på mina sminkningar, och själv se hur jag utvecklas.
Alla som råkar hamna på den här bloggen ska veta att jag absolut inte är något proffs, bara amatör, så döm mig inte för hårt. Jag gör det här främst för min egen skull, men konstruktiv kritik tar jag gärna emot från alla andra sminknördar.

Designen och allt sånt kommer jag (om jag lyckas) fixa med tiden, om jag säger så här, jag är inte speciellt "hajj" på datorer, så vi får väl se hur det går. ;)

RSS 2.0