Nu kör vi!

Ikväll ska jag se till att få igång bloggen igen, har några sminkningar att visa, men eftersom jag glömde sladden som man har för att ladda upp bilderna på datorn hos morsan har jag inte kunnat göra det tidigare, hoppas bara att några bilder blev hyffsade.. Inge kul annars ju!

Ni vet den där söta bloggaren foki, alltså jag blir alltid så inspirerad av hennes naglar, jag vill också pyssla och göra annorlunda naglar! Försökte ju komma igång med det förut, men blev aldrig på riktigt liksom, ska göra ett nytt försök ikväll tror jag!

Ska fortsätta att lägga in inläggen i rätt kategori också, helt enkelt börja om igen med bloggen kan man väl säga, vill sminka massor nu!!! Har varit så lat och omotiverad ett tag nu.


cherrykisses

platina

i know, min blogg har verkligen varit sämst de senaste veckorna, men det är så det är, och nu känns det som att jag börjar vilja sminka igen, så den kommer kanske igång snart igen.

Köpte hightech lighter platina från makeupstore igår, hade först tänkt köpa nån ögonskugga från mac, men jag kunde inte välja bara en, fanns mycket jag ville ha, så då bestämde jag mig för att köpa den här, har ju inte använt en primer till ögonskuggorna tidigare, så ville testa.


Har bara anvönt den en gång (igårkväll) och det jag tyckte var bra var att skuggorna blev skitlätta att sudda! Annars vet jag inte, måste testa mer. =)
cherrykisses

ny vecka - nya utmaningar!

haha "ny vecka, nya utmaningar." låter lite väl hurtigt (heter det hurtigt?!) men så är det faktiskt! Imorgon ska jag gå en liten utbildning inom mitt nya jobb, sånt tycker jag alltid är lite läskigt, men det ska gå bra. Jag har inte kunnat lägga upp nåt smink på länge eftersom tobbe snodde kameran (han snodde sin egen kamera från mej!!) när han skulle till finland och lira. Jag planerar att sno den lite under den kommande veckan så jag kan fota smink.

Helgen har spenderats lite hemma i enskede hos pappa. Mysigt att få träffa mina små älsklingskatter också! I fredags var det utgång med tjejerna som stod på schemat, väl på hbj var det inte bara vi tjejer, utan storebror, gymnasieklasspolare också, det är alltid lika kul när man ser nån man inte träffar ofta komma gående bland alla människor. =)


Mina babes och jag!!!

cherrykisses

irriterande

Vet ni vad som är irriterande?
När man vaknar av att nån granne bygger om lägenheten, och därför borrar som fan. Ni anar inte hur högt det kan låta!!! Heeeeeelt omöjligt att sova då, kul när man är astrött och bara vill sova halva dagen? Nej.
Så jag går iallafall upp ur sängen och sätter på raised fist på hög volym, bara för att markera liksom, och för att borrarna har gjort mej jävligt pissed. (raised fist hjälper då.)

Tror ni inte dom slutar borra då?! Jag har gått upp trots att jag inte ville, men jag hade inget val, och så slutar dom borra då?! KUL!


hej folket

Om ni undrar varför jag inte bloggar nåt så... jag har helt enkelt inte ork för det, ingen inspiration eller nåt, men det kommer nog snart igen! Jag fick tydligen jobb nyss... Så nu ska jag försöka bli en grym säljare..... Hm.. jaja. =)


cherrykisses

grönt och guld

Idag har jag guldiga och gröna ögonlock. Tycker det blev ganska fint.Skuggor: microshadow breath, olive, white, samt eyedust carat från makeupstore.
Lite, lite svart i ytterkanten av globlinjen för att mörka ner där.Imorgon ska jag jobba 8.00-16.15, så det kommer nog inget smink då.. Men kanske på kvällen.
cherrykisses

En vecka gammal

Andra sminkningen jag lägger upp idag! Tänkte att jag lägger upp några som jag inte orkat lägga upp tidigare.. Så bläddra ner till inlägget före också!

Här är en sminkning jag gjorde i samma veva som jag gjorde sminkningen med "soliga färger", det syns ju, samma, men ändå inte .. :P Den här tycker jag känns lite mildare, inte lika skrikig liksom.. Vilken gillar du bäst?

Jag minns inte riktigt vilka skuggor jag använde, men ra och sunrise ser jag iallafall. Sen är det rouget metal cherry i globlinjen och suddat uppåt. La nog lite svart i globlinjen också. Sen white som highligt.
Har förövrigt testat att tråda ögonbrynen för första gången idag! Det var kul.... :P Annorlunda än att använda pincett, jag tycker nog nästan att det gör ondare att använda pincett. (konstigt nog?) Däremot gjorde det lite ont efteråt när jag hade trådat, vilket det inte brukar göra när jag kör med pincett. Ska öva mej lite med tråden så kan det nog bli riktigt najs!
cherrykisses

city jungle

Har använt skuggan city jungle från makeupstore, satin också. Samt lite cleo från mist under ögat, men den kunde jag ju helst ha struntat i.


Den här sminkningen är väl nån vecka gammal, ögonbrynen är fixade nu... ;P


cherrykisses

RSS 2.0