Plåtning 1 bild 1

Förra helgen hade jag en plåtning på lördagen och sen en på söndagen också. Har fått bilderna från lördagen och här får ni se en av de.


Foto: Emese Tot (http://emesetot.se)
Makeup: Anna Dahlgren (jag)
Modell: Jannike Olofsson (http://jannike.se)cherrykisses

och så visade det sig att man var bra på nåt!

Ja, för första gången i mitt liv har jag mvg i nåt ämne. Inte bara ett utan jag fick mvg i alla ämnen förutom ett där jag fick vg (vilket självklart stör mej men jag bryr mej faktiskt itne just nu)

JAG ÄR PROFESSIONELT DIPLOMERAD MAKEUPARTIST!


OCH NU SKA JAG FIRA SOM ETT JÄVLA AS MED TJEJERNA!
Lite vi gjort under veckorna som gått

Ja.. Jag slutade ju uppdatera varje dag. För jag hade inte tid eller ork, alltså den här utbildningen började ju rätt chill, man hade 11 veckor på sej att göra allting, men sen insåg man att det bara var några veckor kvar och man hade typ 10 uppgifter att göra, praktiker som man gått på, helglektioner och sen helt plötsligt var det 4 dagar kvar till slutprovet i teori... Ja, ni förstår att jag inte har orkat bry mej om bloggen, den tiden jag varit ledig har jag bara velat vara just ledig.
Nu tänkte jag iaf visa några saker vi gjort. Jag har inte ens fotat hälften, så ni får bara ett litet smakprov. haha.Vi gjorde specialeffekter! Här är en brännskada jag gjorde på Karro, visst ser det mysigt ut?!Melodifestival. Alltså scenmakeup, glömde bort rougen helt, den skulle varit väldigt stark egentligen för att komma fram på scenen.
Jag och tjejerna i klassen var ute en kväll.


Vi har gjrot barnmålningar, här tänkte jag visa min totalt misslyckade ap-sminkning! hahaha så kul, ni anar inte hur mycket vi garvade! Jag ser inte ut som en apa nånstans i den där sminkningen, Malin lyckades iaf bättre! Sussi tyckte jag såg ut som en neandertalare! hahahaVi har ju hårstyling på schemat också, men inte så att vi blir hårstylister, men eftersom det är så viktigt att kunna lite hår som makeupartist får vi lära oss grunderna! Malin gjorde ett affrokrull på mitt hår, fan vad vi garvade! Skit i min fula min, det var svårt att hålla sej för skratt fattar ni väl!Här är en fantasisminkning jag gjorde på Linda, min ide var grym och jag lovar att den skulle kunna bli skitsnygg om jag bara får öva! Den blev dock inte alls så lyckad på första försöket. :PLinda, jag och Malin står och sminkar Panos-modeller!Nu ska jag fixa mej och sen ska jag till skolan för att göra mitt första praktiska slutprov, vi hörs när vi hörs!cherrykisses

Drag-lektionen

Hej!

I måndags hade vi dragqueen-lektion. Min dag började inte bra, direkt när jag hade klivit upp ur sängen ringer en från skolan och frågar om jag kan gå ut på praktik, egentligen hade jag sjukt mycket att göra tex hade vi ju slutprov i teori igår, men jag är en sån som inte kan säga nej, och dessutom var det ett plåtning och det tycker ju jag är skitkul så jag stressade dit. När jag väl är inne i stan ringer jag tjejen och då säger hon att dom har ställt in det men att hon inte hade mitt nummer?! Jag hade ju ringt henne, klart hon hade mitt nummer?? Jaja, bara att åka hem igen, tänker att jag säkert hinner plugga lite, men när jag kommer hem pratar jag med min manliga modell som skulle med till skolan och bli sminkad som drag.. Och gissa vad? Han bangar! SKitkul.. Jaja, så den dagen var ju förstörd.

Men när jag kommer till skolan säger min lärare att jag kan ringa nån tjejpolare, och gissa vilka som ställer upp? Ja, dom bästa såklart. Malin hade inte heller modell så hon fick sminka sibel och jag sminkade nour. Underbart att man har sånna vänner som bara på nån halvtimme är på skolan för att sitta sminkmodeller.

Anyways... Bilder måste jag ju visa! =D


Läraren demade på Malin, haha så snygg!Här är nour som jag sminkade till drag! haha


Visst blev det snyggt?! :PHär är sibel som malin sminkat och nour!Några grabbar också.


cherrykisses

RSS 2.0